O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nesto nemam srece sas smajlici, a kod cika doce je proslo bolje nego sam se nadala, cistitis akute, antibiotici pet dana pa ponovo analiza mokrace pa ce vidimo.lele pa ovoj nije normalno, znate li vi da sam ja tacno mesec dana pod antibioticima

daj boze .............................
monk-1.gif

..................u potpunosti te razumem i slažem s tobom, ali isto tako znam da je to jako teško ali ja imam jacu i još mnogo drugih dobrih ljudi da me polako vrate u neku normalu.....................

da, nekad je zaista tesko vratiti se u normalu... i naravno bez nekih ljudi to ne bi bilo uopste moguce......... al znas ono kad se taman donekle unormali sve i pojavi se ponovo neko, izbaci te iz ravnoteze po ko zna koji put u zivotu i sve tako u krug........... protiv toga izgleda da leka nema ........ :-(

to nije tacno, pa potrudi se malo da ti izbacis ljude iz koloseka a ne oni tebe, kao sto kazem i bodzi, treba da radimo na sebi i za sebe da nama bude lepo a ne da se trudimo da drugi budu sretni i da drugima bude lepo u nasem drustvu, vampira ima svuda oko nas a to su ljudi koji nam ne piju krv, vec nam uzimaju energiju i to pozitivnu, postajemo slabi i tuzni, bezvoljni, to znaci da treba da ih se klonimo u sto vecem luku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back