O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
razmisljam koliko mi je muka,kad znam da je avgust previse daleko
vent-all_design-1.jpg

........................razmišljam o tome da me nije bilo dva dana i da se svašta izdešavalo, ccccccccccccc......... NEKO JE HTEO DA IZBACI MOJE DJUGARE SA FOJUMA,CCCCCCCCCCCC..........SRAM VAS BILO...........IDITE NA GOOGLE I UKUCAJTE DEMOKRATIJA I LJUDSKA PRAVA..................NIŠTA VAM DRUGO NEĆU REĆI................

.........................razmišljam o tome kako ću sutra napokon da dobijem na lotou i kako ću sve da vas prijatno iznenadim i kupim vam svima lepe poklončiće............svašta može da se kupi za 2.100.000,00 evrića.............:) :) :D...........................

................jaco ja kao večiti pozitivac, nepopravljivi romantičar i sanjalica ću da se nadam, uvek jedna ista kombinacija, pa valjda e i mene jednom da izvuku, :D ...................................
.........................ej pa nije puno 2,1 miliončić evrića, pa to je dovoljno za malo kvalitetniji život neki mali biznis i poklončiće za prijatelje, velike su one vanilkove cifre nemačkog lotoa od 45 miliona, ovo naše je sića, hehehe ;).......................................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back