O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da vas malo obradujem...a???

slatke-palacinke.jpg

..................bjago tebi, a ja sam nekog pokušala da probudim da bih čula glas koji najviše volim da čujem al' bezuspešno taj neko spava pa mi je jedino ostalo da mislim na ono što sam prvo videla od jutros a to je sumoran dan..................al to me neće smoriti..................samo može da me uspori ništa drugo...............

upravo razmisljam o mojoj sestri koja me danima proganja zbog mog avatara(ili vec kako se to zove),kojeg ja NEUMEM da promenim tj.da uredim.i ovom prilikom joj kazem neeeeemaaammmmm poojma kakooooo to ideeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!SRANJE Ma i ne treba mi,i ovako mi je lepo!!!!

TO JE SADA BAR LAKO, bilo koju sliku sa neta koja ti se dopadne sacuvas u svom racunaru...onda na forumu udjes u svoj korisnicki profil (opet opcija :promeni avatar)i preko BROWSE udjes u memoriju svog racunara , potvrdis izmenu i sama ce se slika umanjiti na trazenu velicinu 80x80px..eto, pokusaj sada...javi se ako nesto netje!!!

TO JE SADA BAR LAKO, bilo koju sliku sa neta koja ti se dopadne sacuvas u svom racunaru...onda na forumu udjes u svoj korisnicki profil (opet opcija :promeni avatar)i preko BROWSE udjes u memoriju svog racunara , potvrdis izmenu i sama ce se slika umanjiti na trazenu velicinu 80x80px..eto, pokusaj sada...javi se ako nesto netje!!!

Ma to sam probala danas jedno 20 puta aliiiiiiii nece.:confused:

................................razmišljam o tome kako je jako loše kad neko nekog vara u bilo kom smislu, bilo da se radi o partnerima ili prijateljima, i o tome kako se i najveće tajne saznaju...a prevara se prva sazna...........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back