O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam video kako red od 100-tinak ljudi stoji ispred novootvorenog Miskovicevog Maxi diskonta na Dedinju.Nisu dali da bude puno,pa su postavili dva cuvara koji ce ih pustati dva po dva,te su mnogi cekali verovatno vise od sat vremena.
Ista je stvar bila sa Delta Cityjem.Kada sam rekao prijateljici da nikad ne bih otisao tamo,spomenula mi je kako je cekala celu noc,jer je znala da ako tad ne kupi svom detetu ono sto mu je obecala,tada - na snizenju na dan otvaranja,nece uspeti da mu kupi u skorije vreme. :(
I zato joj nije zao sto je cekala celu noc i kupila kod Miskovica.
To mi je jako tuzno.Svi se borimo da prezivimo,trudimo se da ne mislimo o svemu.Ne dovodimo u vezu te stvari.
Vise nemamo izbora. :(
Odavde treba otici.

izvini luko ali nisi u pravu, cekaj ako svi odemo odavde nista nismo uradili, treba da menjamo ovo a ne da bezimo od stvarnosti.kada narod ne bi tako cekao pa i ne kupila svojoj deci nista za novu godinu i bozic video bi kako bi molili da udjemo u njihove radnje.mislim da smo vise mi krivi za takve stvari

Jaco,to je nemoguce.Bio je i onaj predlog "bojkotujmo mleko".
A kako ce majke sa bebama?

Razmisljao sam isto kao i ti donedavno.
Kako treba da svi zajedno da ustanemo protiv njih.
Ali,vidi situaciju - Sindikati ne sluze vise da bi stitili interese radnika,vec ih mi finansiramo da bi oni mogli da guse strajkove i pubune.

Kad se zalis sto ti palata kasni,a sindikalac ti kaze: "Ako nisi zadovoljan,izvoli,daj otkaz",a ti imas dvoje male dece kod kuce,koje moras da nahranis.

Ebiga onda i moral i cast,kad se ne radi o tebi.
Sta ti ostaje - da pognes glavu i da cutis.

Ovde nista ne moze da se promeni.

ma nije bas tako ja to bar znam, kod mene na poslu je vise muski kolektiv koji neprestano kuka a kad kazem ajde da menjamo znas li sta se desava, a sto se mleka tice ista stvar, kravica kosta 88 dinara litar a somboled 66 dinara pa eto ti odgovor a ima jos solucija, mleko u kesi i u manjim gradovima imas po pijaci seljanke koje donose mleko koje je i zdravije ali to je vec tema koja zalazi u politiku jer imamo dosta negativnih pojava koje trazimo sami

ma to je normalno ja sam ti onaj srednji stalez koji polako izumire, nemam previse da mi ostaje ali imam za normalne stvari ali da me narod sve vise nervira i to je istina, kod mene u komsiluku ima mnogo njih koji su ostali bez posla i kad god ih pozoves za rad u nadnice kao da im udaris samar, do pre godinu dana delila sam po komsiluku gardarobu dok nisam videla sta rade sa njom i pri tom sta ne pricaju od tada nosim u crveni krst i jednoj porodici kojoj je svaka pomoc ne ophodna

Kako je to biti mlad a biti star..... ne Ja vec neko iz moje generacije ko me je razočarao danas....
240.gif

...............predsedničke kampanje počele, Toma u Boru u ribarskim čizmama gazi blato u nekoj od rudarskih jama, njegove kolege Boris u Novom Sadu u hali Spens (došao mu je i Mile Dodik da ga podrži, pošto mu fali ljudi u Vojvodini poveo je autobusima iz BG kao nekad Sloba) i Čedica koji je jedva napunio salu u Domu sindikata (podržan od starane Batića i Koraća) i poprilično histerično pričao i drao se bez obzira što ozvučenje radi i naravno po 1000 put preti jadnom mutavom Koštunici, čekam samo da vidim još Velju selju (podržanog Palmom i Cecom Ražnatović :) i verovatno Dragomirom Karićem), i poletnog nam Ivicu Dačića (čovek je smršao i promenio frizuru pa možda i pobedi, al za malo), i naravno sve one koji dođu na ideju da se malo reklamiraju na malim i velikim ekranima i uzmu parice i sadgrade kuće pored glavnog puta sa bazenom kao nekada gosin Šećerovski (moj slabo pismeni ali vrlo vrlo inteligentni komšija)...............
...............razmišljam o tome da se kandidujem za predsednika Srbije i lepo zaradim parice, pošto neznam da li znate, ali gospoda dobijaju iz budžeta 100.000 eura bespovratnih (OBJAVLJENO U SLUŽBENOM GLASNIKU), ili ti, realno gledano svako ko skupi 10.000 potpisa i overi iste (inače za overu vam je potrebno 500.000.dinara) ima pravo da se kandiduje i zaradi dobrih 90.000 i nešto više hiljada evra, pa vi vidite................

...............trenutno razmišljam o tome kako će biti lepo za novu godinu, najavili su od srede sneg.........
..........................ako tako bude biće baš lepo.........................sve će biti belo ..........jupiiiiiiiiiii...........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back