O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..................ja najviše volim proleće kojeg više maltene i nema, čini mi se da posle hladnoće dođe žega, ali iskreno raduje me kad za doček ima snega nekako mi je pravo praznično i imam osećaj da su praznici.......................

Tako je bodzi,
102.gif
ja se bar radujem sto su najavili sneg za utorak i sredu...valjda ce se zadrzati do NG !
Razmisljam nesto kako cu da osmislim sve oko doceka, za sada nas ima oho-ho....dovoljno !
220.gif
220.gif

............ne brini kažu da će biti temperatura u minusu, što znači zadržaće se sneg i za doček...........
................a što se tiče samog dočeka, zavrni rukave i počni da spremaš ;)............
..................ako treba pomoć zovi, kažu da dobro spremam i slano i slatko :) ..................

............ne brini kažu da će biti temperatura u minusu, što znači zadržaće se sneg i za doček...........
................a što se tiče samog dočeka, zavrni rukave i počni da spremaš ;)............
..................ako treba pomoć zovi, kažu da dobro spremam i slano i slatko :) ..................

Hvala, organizacija mi je jaca strana, odabrala sam one prave torte a ne tipa ,,savrema žena,, i sl....a koje mogu da se zamrznu a da ne promene miris i ukus....dakle, Milka, Jafa i Cappucino....za sada...Sladoled mi se smesi za utorak....eto...:wink:

Hvala, organizacija mi je jaca strana, odabrala sam one prave torte a ne tipa ,,savrema žena,, i sl....a koje mogu da se zamrznu a da ne promene miris i ukus....dakle, Milka, Jafa i Cappucino....za sada...Sladoled mi se smesi za utorak....eto...:wink:

..........................ima da ti perem sudove, usisavam, čistim sneg ako padne :), samo zato što si mi dala ideju koje bih torte mogla da pravim, i što nisi instant domaćica već prava, zanš ono torta za 10 min.

.......................u potpunosti se slažem s tobom twigy......................
......................samo mi se čini da ponekad zaboravimo koliko je malo potrebno da budemo srećni, iz razloga što živimo u zabludi da su nam velike stvari potrebne da bi smo to bili....................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back