O cemu razmisljate sada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mici to duso ide sa godinama, dok si mlada obicno kasno palis jer nemas iskustva, kako postajes zrelija i ozbiljnija tako vec znas da pravis razliku izmedju, majmuna, seljaka, intelektualca, dzentlmena i budale, pa kako godine odmicu ukapiras da su svi isti i da su samo nijanse u pitanju pa onda vise ne mozes ni da se zaljubis e onda najvise volis sebe i postajes sebicna po tom pitanju i tad najbolje funkcionises

e ima tu istine jaco, to za godine i iskustvo, mada sam ja vec ukapirala odavno da su svi isti, ali nekako ponekad jednostavno zazmurim na neke stvari pa ispadnem glupava..........
a mozda ja kasno palim zato sto nisam plava ?! vidis bre ovde vi sve plave, uvek imate neki mudar, pametan savet, a ja samo kukam i lupetam.......

znas meni retko koja devojka kad se ofarba u crno bude lepa, nekako mi izgledaju mrtvo, ne znam ja mnogo volim crnu boju i uglavnom sam u crnom retko kad u nekoj boji ali crnu kosu volim kod muskaraca kod zena ne bas

Mene vishe niko ne bi zajeb'o da se ponovo ofarbam u crno, dosta sto sam bila na vencanju tak'a..a tek kad pomislim na to kako se ofarba koza po ivici....fuj....nikada vishe!!!!:-|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back