О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahahaaaaaaaaaa pa to ima jos ljudi koji se plase igle
ma ne plašim se igle bre, plašim se rezultata, svašta bi tu saznali o meni :mrgreen:
inače volim iglu, volim da gledam kad mi probodu venu i stave epruvetu i onda lagano krv kaplje dok ne napuni par epruvetica... mmmm :D jedino ne volim boc u pozadinu, sve ostalo je prihvatlivo :p

ma ne plašim se igle bre, plašim se rezultata, svašta bi tu saznali o meni :mrgreen:
inače volim iglu, volim da gledam kad mi probodu venu i stave epruvetu i onda lagano krv kaplje dok ne napuni par epruvetica... mmmm :D jedino ne volim boc u pozadinu, sve ostalo je prihvatlivo :p

A meni obavezno pukne vena otkako koriste vakutajnere! Sve se po pola sata ubeđujem s njima da bodu onu krivu, debelu na karpalnom zglobu. One kukaju da boli, kao da ću ja njih da bodem a ne one mene a ja ih ubećujem da je bolje da me zaboli kratko nego da me posle nedelju dana nakvarno bolucka cela ruka zbog podliva... :roll: Ipak ja svoje telo bolje poznajem.

Razmišljam o tome kako mi je opet skočila temperatura i da li prvo nju da merim ili da hranim Milicu.

Ja razmišljam da li je moguće da sam kod privatnog lekara u roku od bukvalno dva dana završila proceduru koja bi u DZ-a trajala negde do februara uz sve upute, zakazivanja i slično... :eek:

Usput,zna li neko kada se u bioskope pušta"Technotise:Edit i ja"?

Mogao je premijerno da se pogleda na Salonu stripa u Beogradu još septembra, a posle toga ništa više nisam čula o tome...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back