О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Suki i Mimina mamo, moje sanse nemaju veze sa lutrijom, a propustio sam ih dosta...ali da ne gresim dusu, neke sam i iskoristio...
ali ova mi je posebno "bolna", jer sam je ispustio zbog svoje nadmenosti i umisljenosti...eh, takav sam bio nekad, sad sam se primirio, ali i situacije se stalno smenjuju....
ma da smo zivi i zdravi, bitno je da se ne zarati, za sve ostalo cemo lako:D

Suki i Mimina mamo, moje sanse nemaju veze sa lutrijom, a propustio sam ih dosta...ali da ne gresim dusu, neke sam i iskoristio...
ali ova mi je posebno "bolna", jer sam je ispustio zbog svoje nadmenosti i umisljenosti...eh, takav sam bio nekad, sad sam se primirio, ali i situacije se stalno smenjuju....
ma da smo zivi i zdravi, bitno je da se ne zarati, za sve ostalo cemo lako:D

Samo zdravlje, veruj mi, ništa ne može da ga zameni! Znaš da znam o čemu pričam.

...još godina 100,da je pesme i vina i da nas čuva Bog,da su najbolje žene uvek pored nas...:whistling:

:roll: Povrać! Znaš da bi je se Bajaga odrek'o da može? Više puta je to rekao.

Ujutru treba da zovem dečije, da akko uspem da zakažem kod naše dr kontrolu. Ako ne, onda lepo put pod noge i živce pod otirač! Flašica sa tečnošću, kesica Fornetija i možda nova knjiga, pa u čekaonicu! :sad2:

Ja baš davno nisam bio kod doktora,da čukam u drvo...A i nervira me ona Kolakovićka,niko ne zna da mi urniše dan kao ona.Sve očekujem da će posle neke neumesne fore reći da se zeza,ali moša!:besan2:

P.S.Igla dođe kao dobar dan.:rotf:

Pa ti traži od tvojih da je promeniš, Jasna Avramović je meni super, mi smo kod nje. I Sočka mi se mnogo sviđa ali mislim da je ona odavno popunjena.

svi su oni isti za mene, kako i nebi bili kad nose beli mantil
i moja profesorka nacrtne geometrije nosi beli mantil, pa joj nikako ne bih dozvolio da mi prepiše neki lekić :D
elem, hvala bogu pa nisam imao potrebe da idem kod doktora poslednje 2 godine, osim u hitnu da me krpe :P Izabrao sam mog lekara ali pojma nemam ko je ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back