Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Vid' stvarno!Hvala al' Ledi bila brža.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vid' stvarno!Hvala al' Ledi bila brža.

I kako ću da se strovalim u krevet. Aj' pa laku noć!
...još godina 100,da je pesme i vina i da nas čuva Bog,da su najbolje žene uvek pored nas...ma da smo zivi i zdravi

Suki i Mimina mamo, moje sanse nemaju veze sa lutrijom, a propustio sam ih dosta...ali da ne gresim dusu, neke sam i iskoristio...
ali ova mi je posebno "bolna", jer sam je ispustio zbog svoje nadmenosti i umisljenosti...eh, takav sam bio nekad, sad sam se primirio, ali i situacije se stalno smenjuju....
ma da smo zivi i zdravi, bitno je da se ne zarati, za sve ostalo cemo lako![]()
...još godina 100,da je pesme i vina i da nas čuva Bog,da su najbolje žene uvek pored nas...![]()

Ja baš davno nisam bio kod doktora,da čukam u drvo...A i nervira me ona Kolakovićka,niko ne zna da mi urniše dan kao ona.Sve očekujem da će posle neke neumesne fore reći da se zeza,ali moša!
P.S.Igla dođe kao dobar dan.![]()
i moja profesorka nacrtne geometrije nosi beli mantil, pa joj nikako ne bih dozvolio da mi prepiše neki lekićsvi su oni isti za mene, kako i nebi bili kad nose beli mantil
Izabrao sam mog lekara ali pojma nemam ko je ...Vaistinu!ja do pre cetri godine nisam uopste isla kod lekara al zato sad uh sto se omatorelo