О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da podelim sa vama jedno svoje skorašnje saznanje: broj poena koji se dobiju kao reputacija ne zavisi od dužine komentara nego od reputacije onog ko ti je kliknuo na vagicu. Tako da na ovom pf-u ja nosim najviše poena pa izvolite, šlihtajte se! :mrgreen: Šalim se, kontam da je ograničen broj poena koji mogu da se dodele u toku dana pa su meni smanjili na neke možda 3 reputacije dnevno. Eventualno bi možda Šuki mogao da mi parira, mislim da modovi imaju neke extra poene.

A znate li šta je danas? Svetski dan borbe protiv side. Rešenje je u edukaciji, kao i kod narkomanije. Kad bi ljudi znali šta sve spada u rizično ponašanje i koje su eventualne psledice, verovatno bi to manje radili. Inače, poenta je da ne postoje rizične grupe nego samo rizično ponašanje!
Danas su me davili u školi u vezi toga...I to ajd' da su došli na pismeni nego jok,na fizičko!:dash:

O Jacqueline Saburido,žrtvi pijanog vozača...Ne pamtim da sam se ikad više presekao zbog jedne slike!Ukoliko vam je slabo srce,savetujem da nikako ne otvarate spoiler!
Pre...
jacquelinesaburido9-19-99.jpg

Posle...

Poslednja izmena od moderatora:
E, pa, moracesh :D Od tog 31. mnoge stvari se menjaju ... he he he... Tako se mene uchili. Kada napunish 18 godina moci ce da te hapse... To su mi prvo rekli :D LOODILO!!!

Znash li onu pesmu od PRLJAVIH DRIPACA:"Opushteno SAle, zezamo se mi, svi smo isti takve, samo nastaviiiiiii!!!" Malo parafraziranja nije na odmet, ali u ovom sluchaju u pitanju je samo ime!!!! :bye:

E, pa, moracesh :D Od tog 31. mnoge stvari se menjaju ... he he he... Tako se mene uchili. Kada napunish 18 godina moci ce da te hapse... To su mi prvo rekli :D LOODILO!!!

Znash li onu pesmu od PRLJAVIH DRIPACA:"Opushteno SAle, zezamo se mi, svi smo isti takve, samo nastaviiiiiii!!!" Malo parafraziranja nije na odmet, ali u ovom sluchaju u pitanju je samo ime!!!! :bye:
hehe, i meni je keva tako govorila :) "Sad imaš 18, više ne mora otac da odgovara za tvoje postupke, sad možeš i sam na robiju " :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back