jacamaca
Domaćin
- Poruka
- 3.266
strasno, moje saucesce takodje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spot Master of puppets, neka klinka uhvatila Gizma i hoće da ga zajaše, ja je hvatam i lomim, drljam je o beton, gazim je, šutiram, odmaram pa nastavljam... I smrzavam se.
Šalim se, kontam da je ograničen broj poena koji mogu da se dodele u toku dana pa su meni smanjili na neke možda 3 reputacije dnevno. Eventualno bi možda Šuki mogao da mi parira, mislim da modovi imaju neke extra poene.Danas su me davili u školi u vezi toga...I to ajd' da su došli na pismeni nego jok,na fizičko!A znate li šta je danas? Svetski dan borbe protiv side. Rešenje je u edukaciji, kao i kod narkomanije. Kad bi ljudi znali šta sve spada u rizično ponašanje i koje su eventualne psledice, verovatno bi to manje radili. Inače, poenta je da ne postoje rizične grupe nego samo rizično ponašanje!

i kako su se neke stvari pogodile baš u najbolji mogući trenutak 
O Jacqueline Saburido,žrtvi pijanog vozača...Ne pamtim da sam se ikad više presekao zbog jedne slike!Ukoliko vam je slabo srce,savetujem da nikako ne otvarate spoiler!

Pogledaj spoiler kad si zavro.stvaaaarno![]()

Upravo tako.pa bolje da nije ziva, ovo je kao reportaza za horor film
Bugarin nikako da me pozove u Negotin a dok ja čekam njegov poziv drug uveliko sređuje fabriku.

hehe, i meni je keva tako govorilaE, pa, moraceshOd tog 31. mnoge stvari se menjaju ... he he he... Tako se mene uchili. Kada napunish 18 godina moci ce da te hapse... To su mi prvo rekli
LOODILO!!!
Znash li onu pesmu od PRLJAVIH DRIPACA:"Opushteno SAle, zezamo se mi, svi smo isti takve, samo nastaviiiiiii!!!" Malo parafraziranja nije na odmet, ali u ovom sluchaju u pitanju je samo ime!!!!![]()
"Sad imaš 18, više ne mora otac da odgovara za tvoje postupke, sad možeš i sam na robiju "