О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaš moje slike u profilu,"čupavi Turčin"styling.:lol:Ali priznajem da sam Čajkija zamišljao totalno drugačije,ovako u stvarnosti dosta liči na svoj avatar.:lol:

Uh, da, videla sam ti fotke ali nema šanse da bih na ulici uopšte obratila pažnju osim ako se nešto dogovorimo konkretno.

Iskrena da budem, Petra uopšte nisam ni pokušavala da zamislim tako da nisam bila ni razočarana ni prijatno iznenađena, samo, eto, lik mu se slaže uz glas... A na svoj avatar mi baš i ne liči.

Daj ne s..., nisam valjda?! Ne, najiskrenije, nisam uopšte razmišljala o nekim trivijalnostima, nije da sam imala sad nameru da te startujem ako mi se svidiš fizički ili tako nešto... Kako sam ja shvatila, to je prevaziđeno još u startu, osim ako ti nisi bio do kraja iskren. Ja jesam, mislim bila iskrena, nikakvih tendencija prema muškim osobama koje nisu mimi's dad nemam. Uh, da šaljem ja ovo dok ne lupim još nešto! :dash:

Ma pusti, ja i zvanično nosim titulu jedne od najvećih alapača na forumu. :whistling: Peachwise je popio privremeni ban zbog nečega pa je kao pravi no-lifer i cyber-freak otvorio novi nalog da slučajno ne propusti nešto dok ga ne odbanuju. Inače je super dečko, inteligentan, zabavan, samo eto, malo sj.eban.

Ma pusti, ja i zvanično nosim titulu jedne od najvećih alapača na forumu. :whistling: Peachwise je popio privremeni ban zbog nečega pa je kao pravi no-lifer i cyber-freak otvorio novi nalog da slučajno ne propusti nešto dok ga ne odbanuju. Inače je super dečko, inteligentan, zabavan, samo eto, malo sj.eban.
Pa šta,ja imam 3 nick-a pa se zezam samo sa ovim...

Batali rosnu travu, loša je za varenje! :p Uzmi neku knjigu da pročitaš, ionako svakodnevno prolaziš pored biblioteke. Tako ćeš da razmišljaš o nečemu konkretnom, nema rizika da razmišljaš o nekim suludim stvarima. Osim ako odabereš pogrešnu literaturu. :lol: Stefan nema nameru da vadi bilo šta od ovih novih dokumenata, koliko je opsednut onom diskusijom o masonskim ložama i tome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back