Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Da li će me neko ispaliti sutra ujutru?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tkacio:

Ti vrediš za ceo forum!
E baš si me sad oraspoložio.
Ostali, pa ne mogu ni da pretpostavim...
Ali priznajem da sam Čajkija zamišljao totalno drugačije,ovako u stvarnosti dosta liči na svoj avatar.
Imaš moje slike u profilu,"čupavi Turčin"styling.Ali priznajem da sam Čajkija zamišljao totalno drugačije,ovako u stvarnosti dosta liči na svoj avatar.
![]()
hehehe, ovo cu da shvatim kao kompliment, ovaj lik iz X-mena mi je cool
...razmisljam o tome kako mi se ne ide na pivo do grada, veceras cu def da iskuliram...

i ovo je zajebancija, majke mi!!!
Čajki=Chuck Norris-ev klon!aman zaman!!!!!!!
ja se salio, devojko
aman zaman, jos jedared!!!
naravno da sam neodoljiv i da svako mora da ima pozitivnu reakciju kad me upozna, Lenny Kravitz je skoro k'o jai ovo je zajebancija, majke mi!!!
![]()

I ispadoh guska na kakve si kukao.
A baš nisam takva, nemam pojma koji mi je q...Čajki=Chuck Norris-ev klon!![]()
Koji je taj?Nije, Čak Noris je Pičvajzov klon.

Koji je taj?![]()
Peachwise je popio privremeni ban zbog nečega pa je kao pravi no-lifer i cyber-freak otvorio novi nalog da slučajno ne propusti nešto dok ga ne odbanuju. Inače je super dečko, inteligentan, zabavan, samo eto, malo sj.eban.Pa šta,ja imam 3 nick-a pa se zezam samo sa ovim...Ma pusti, ja i zvanično nosim titulu jedne od najvećih alapača na forumu.Peachwise je popio privremeni ban zbog nečega pa je kao pravi no-lifer i cyber-freak otvorio novi nalog da slučajno ne propusti nešto dok ga ne odbanuju. Inače je super dečko, inteligentan, zabavan, samo eto, malo sj.eban.
Uzmi neku knjigu da pročitaš, ionako svakodnevno prolaziš pored biblioteke. Tako ćeš da razmišljaš o nečemu konkretnom, nema rizika da razmišljaš o nekim suludim stvarima. Osim ako odabereš pogrešnu literaturu.
Stefan nema nameru da vadi bilo šta od ovih novih dokumenata, koliko je opsednut onom diskusijom o masonskim ložama i tome.Pa šta,ja imam 3 nick-a pa se zezam samo sa ovim...