О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze da ne bude i ovde politika?
nije li nam svima muka da, pored silnog raspravljanja sudbine nase zemlje sa prijateljima, kolegama, rodjacima, decom, pricamo i ovde na hiljadu tema?
neka padne odluka u kojoj temi se bavimo ovim pitanjem, i ogranicimo se na nju. pliz?

Slazem se...
ali nekad se stvari prosto otmu kontroli...moras i to da razumes...
ovo je prvi talas nezadovoljstava, i on je najjaci...
neko je lepo rekao, Srbi su zaboravan narod, zaboravili smo bobmbardovanje, zaboravicemo Kosovo...ja se samo nadam da do toga nece doci...pre sam za smanjenje inteziteta nezadovoljstva, ali njegovo odrzavanje ne tihoj vatri...

Razmisljam kako volim sto sam zensko,
kad placem-vrlo vazno, zensko je-kazu
kad se smejem, gle q...rve! -kazu!
kad nesto dobro uradim, gle k'o musko je! -kazu
tako da i p...om da me nazovu, bar sam zensko,
ali kad muskarce nazovu ovim imenom, nije svejedno!

Ovim ne mislim bas na nikoga specijalno, jednostavno mi je opet palo na pamet. kako su ljudi...
čuđenje u svetu..

moze da ne bude i ovde politika?
nije li nam svima muka da, pored silnog raspravljanja sudbine nase zemlje sa prijateljima, kolegama, rodjacima, decom, pricamo i ovde na hiljadu tema?
neka padne odluka u kojoj temi se bavimo ovim pitanjem, i ogranicimo se na nju. pliz?
Мени се баш прича о Косову.Косово није политика,оно је реалност.
O tome gde idu tenkovi...
Спремте се спремте четници....
Vrlo rado, ali ne mogu ni da ostanem
ravnodusna ako se po meni neosnovano pljuje!
Умеш и ти да пљујеш само тако
mislim da ću u sledećem životu biti žena
само немој да ти узор буде нека форумашица

a bezali smo od devedesetih...koliko je potrebno da srpski narod shvati, da se MI ne pitamo uopste i nikada se nismo pitali ni za sta...rata ce biti ukoliko to zapad i Ameri budu zeleli, a oni ga uvek zele...

Rekoh li ja neki dan isto ovo, samo u drugom pakovanju...
i to sam napisala i na srpskom i na francuskom...
ali me neki nisu "razumeli"

ono što je on rekao su njegovi lični stavovi.
bili oni tačni ili ne, stavovi jednog novinarčića, posebno ako se tiču tako ogromne stvari kao ubistva jednog državnog funkcionera, nisu materijal za udarno vreme na državnoj televiziji. "zasluženo dobio metak"? bože, gospode, pa ko je još zaslužio da bude ubijen? pa kod nas više ne postoji ni smrtna kazna za zločince, a neki ruski novinarčić će da mi tu prosipa pamet!

bili oni tačni ili ne, stavovi jednog novinarčića, posebno ako se tiču tako ogromne stvari kao ubistva jednog državnog funkcionera, nisu materijal za udarno vreme na državnoj televiziji. "zasluženo dobio metak"? bože, gospode, pa ko je još zaslužio da bude ubijen? pa kod nas više ne postoji ni smrtna kazna za zločince, a neki ruski novinarčić će da mi tu prosipa pamet!

kao da im je pisala tekst Mira Markovic! Sram ih bilo!

kao da im je pisala tekst Mira Markovic! Sram ih bilo!

:):):):):) novinar je rekao istinu

Da li vas tri zaista mislite da je on to rekao zato što tako misli?Ovo je podmetnuto,verovatno je potplaćen za ovakvu izjavu,da bi se narušio odnos između Rusa i nas.Nije to nikakva teorija zavere;na izjavu sa takvom jačinom može se odgovoriti samo strogom osudom,dovoljnom da se pokvari odnos,a pritom se oglašava i ruska liberalna partija (a i naša,zna se ko plaća obe) sa preporukom da se traži izvinjenje od Putina i Lavrova lično i da se uputi protest!
Igra se prljavo...

Reče mi prijatelj kako ima poznanika koji je bio vodič turistima na Kosovu.Jednom prilikom,tokom obilaska manastira Visoki Dečani,jedna Amerikanka je upitala vodiča zašto ih zovu Visoki,jer,jelte,oni imaju zgrade koje su visoke po 100 spratova.
A vodič joj odbrusi: "To je zbog toga,gospođo,što je u vreme kada je ovaj manastir podignut,vaš najviši soliter bio indijanski vigvam..." :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back