О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ali nije bitno,...mozes ovo i da odbacis kao komentar sa obzirom da nisam potpuno zdrava!:sad2:
:):):):):):):)
ne kazem ja da ti je lose, cak naprotiv...ali to ti je samo trenutno...
a ti si ozbiljan momak:)
Морам да те упознам са овим цурицама.Има да постанеш неозбиљан као ја :shock: Ди ми је певаљка :)
Clio svakako, imam ga i ja, super je za po gradu!

за паркирање душу дао

о овоме.....како је лепа, ааа??

173799.jpg

173797.jpg

...где да нађем неког шиптара

Nisu Siptari krivi, veruj mi...
i ja bih se na njihovom mestu isto tako borio za Kosovo...dobili su priliku i koriste je, zbog svog naroda, zbog svog urodjenog patriotizma, ...koji mi nemamo..ili ne znamo da imamo
Siptari su dobili istorijski trenutak, jer im je to omogucila nasa aktuelna vlast...
ja bih sa nasima pricao...Siptari me ne interesuju

Ми једноставно немамо националну стратегију
Сад су актуелне акције вредности ''1000'' еура
То је негде око 3,5 милијарди еура.За те паре могу да се саграде 192 500 станова по 60 квадрата (по тржишним произвођачким ценама) Зар није паметније уложити те паре у изградњу станова него делити народу који ће их и онако и овако спискати по Меркатору,Максију итд...Месечно дајемо (како ко) 300 дин. за РТС.ако претпоставимо да 60% плаћа претплату то му дође око 250 станова по 60квадрата месечно.Зар није паметније комерцијализовати РТС а претплату усмерити у стамбени фонд

Nisu Siptari krivi, veruj mi...
i ja bih se na njihovom mestu isto tako borio za Kosovo...dobili su priliku i koriste je, zbog svog naroda, zbog svog urodjenog patriotizma, ...koji mi nemamo..ili ne znamo da imamo
Siptari su dobili istorijski trenutak, jer im je to omogucila nasa aktuelna vlast...
ja bih sa nasima pricao...Siptari me ne interesuju

Eto, a ja njih vidim kao najvece krivce, pa onda ove belosvetske, a nasa vlast
je u svemu najmanje kriva posle svega sto se izdesavalo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back