О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj bre, ja uvece zaspim kao nosorog...ne da mi se ni jedan film, za ovih mojih 27 god,da odgledam do kraja...Kum-a, i sve njegove delove sam gledao po sto puta, ali samo do pola..od pola zakucam samo tako...Poslednjeg kineskog cara, Ben Hura, takodje...
ako mi u zivotu ista ide, to je cvrst i dobar san

taj "problem" oko gledanja filmova uveče imam i ja... da gledam na tv-u, odgledao bih ga celog, kako pustim dvd... 10-15min max i već sam zaspao... i onda gledam film u nastavcima... kao seriju...

Zakljucana tema Utisak dana???!!!
pa *** covece, nije fer....sta god da je razlog, Bejbe, mogla si da zazmuris na jedno oko...pa nasi smo, majku mu, a ta je tema bila moja omiljena...svi su na njoj postovali sa toliko licnog, zanimljivog dozivljaja, uzivao sam u citanju
ljut sam, mada znam da nikog ne boli za to
do sada sam bio uzdrzan, al sad vidim da neke stvari nisu u redu od strane moderatora

Ovaj pdf. me podseti na "Most ljubavi" u Vrnjackoj banji....katanaca kol'ko o'ces!!!!
Samo ljubavi i tolerancije nigde....iskreno, bas mi je krivo i ne mogu da skontam sta se desava!!

Nadgleda li neko ovako i pdf. KG???...
..ili smo mi primerno dobri!?
Ovo je bilo krajnje ozbiljno, ali sada sam uverena da nema vise razloga da navracam ovde,
mogu samo jos i ban da popijem :-|:confused:

Good Lucky.....:arrow:

slažem se da ovde veoma fali tolerancije...
ali ne možeš naučiti odrasle ljude nečemu, ma koliko da se trudiš...
iživljavanje?
možda. kako koga, u svakom slučaju.
neko dođe ovde da se izduva, neko da se dere, neko da pucketa bičem, neko da preti, neko da omalovažava, neko da pravi zabunu, neko da razgovara, neko da lupa gluposti...

ali sve ima svoju granicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back