О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...razmisljam o tome kako je pukao ovaj forum
na pravom je putu da totalno zamre
apelujem na odgovorne ljude da rade nesto pametno ,inace ga ugasismo
a bilo je tako cool, postovi su leteli na sve strane
a mozda i raja mamura od doceka i ostalih derneka...daj Boze da je tako

pa nema...veci deo presli na moj forum :D cak njih 11 gde se razvila diskusija sam tako :shock:

Bucko, al ja ne mogu da povatam fore na tvom forumu, nesto mi bre mnogo komplikovano...a ti znas da meni racunari nisu bas najjaca strana
bolje se snalazim u zivom kontaktu sa ljudima, nego ovako:)
al trudicu se da sto vise obilazimtvoj forum :)
Ma nije ništa strašno, samo što drugačije izgleda.
Stvarno, što te nema?

Bucko, al ja ne mogu da povatam fore na tvom forumu, nesto mi bre mnogo komplikovano...a ti znas da meni racunari nisu bas najjaca strana
bolje se snalazim u zivom kontaktu sa ljudima, nego ovako:)
al trudicu se da sto vise obilazim tvoj forum :)

sve je stvar navike,opusteno videcemo se posle srpske nove da popijemo po neku snogu ;)

Ah, ovaj trenutak neopisive sreće je stigao! Čujem (čitam) reči koje sam tako dugo želela da čujem...opet se zeznuh....pročitam:mrgreen:

Ma, ozbiljno...Nešto mi se ne uklapa lik u trenutno stanje stvari u životu...Šta sad, treba da budem u vezi...i treba svakog dana da se čujemo...verovatno i vidimo...Hmm, čim sam ovoliko oduševljena...Nema tu 'leba, rekla bih...

Ah, ovaj trenutak neopisive sreće je stigao! Čujem (čitam) reči koje sam tako dugo želela da čujem...opet se zeznuh....pročitam:mrgreen:

Ma, ozbiljno...Nešto mi se ne uklapa lik u trenutno stanje stvari u životu...Šta sad, treba da budem u vezi...i treba svakog dana da se čujemo...verovatno i vidimo...Hmm, čim sam ovoliko oduševljena...Nema tu 'leba, rekla bih...

pruži mu šansu... tako pružaš i sebi... i možda ti sva monotonija oko viđanja, poziva, poruka i svega sličnog ne bude obaveza, već nešto slatko, dražesno, lepo dok traje, koliko god da traje... šta imaš u suprotnom, ako to odbaciš?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back