О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ah, ovaj trenutak neopisive sreće je stigao! Čujem (čitam) reči koje sam tako dugo želela da čujem...opet se zeznuh....pročitam:mrgreen:

Ma, ozbiljno...Nešto mi se ne uklapa lik u trenutno stanje stvari u životu...Šta sad, treba da budem u vezi...i treba svakog dana da se čujemo...verovatno i vidimo...Hmm, čim sam ovoliko oduševljena...Nema tu 'leba, rekla bih...

ne ostavljaj nas u dilemi! Sta je bilo dalje?

pruži mu šansu... tako pružaš i sebi... i možda ti sva monotonija oko viđanja, poziva, poruka i svega sličnog ne bude obaveza, već nešto slatko, dražesno, lepo dok traje, koliko god da traje... šta imaš u suprotnom, ako to odbaciš?

U suprotnom? Svoju slobodu...
Ali, 'ajde, možda je vreme da nešto promenim, da malo napravim neki kompromis.

ne ostavljaj nas u dilemi! Sta je bilo dalje?

Ništa, evo trudim se da ga uklopim u život, ok je lik, samo se nadam da će ovog puta stvari da se razvijaju drugačije nego obično.

@tema: Razmišljam kako sam sinoć bila na sastanku (spoj, date - kako vam drago:)) posle mnogo vremena. Nekako, danas ljudi sve manje idu na sastanke. Uglavnom se upoznaju na žurkama, u klubovima...etc. a romantika se neizbežno gubi. Osim one ˝isplanirane˝ kada su godišnjice i slično.
Elem, nešto mi se definitivno dešava, jbt apsolutno nisam romantična , a ovamo se žalim...
Ponekad nisam jasna ni samoj sebi. Ali samo ponekad:mrgreen:

Nije da ne znam šta hoću, samo znaš, kad navikneš da budeš sam i to ti odgovara, svaka promena ti se čini prevelikom. Valjda treba malo vremena da se čovek navikne na te promene. A svakako je lakše odustati, prekinuti nešto i pre nego što je počelo...E, baš to pokušavam da promenim. Tu lošu naviku da bežim...

Ka budes naletela na gosn'PRAVOG, neces razmisljati o navikama, k...ma,palcima
zaleteces se kao tajfun:)

život se sastoji u tome da u starim stvarima nalazimo novu lepotu onda kada ponovo naiđemo na njih... ne postoji jedno viđenje, jedan pogled na stvar... ta iskustva o kojima govoriš upravo i stoje kao vodilja, nešto što bi trebalo da nas određuje, izgrađuje, oslobađa, čini sve ono što može da vodi ka našem pozitivnom razvoju... ali, ako postanu strahovi, kompleksi, frustracije... sve ono što dovodi do stanja da ne umemo da se opustimo i sebe damo bez straha da ćemo izgubiti sebe, onda nije dobro...
probaj da svu energiju na koju nailaziš u odnosu sa ljudima, pretvaraš u pozitivnu... da učiš i još više se opustiš, tako upoznajući sebe do krajnjih granica... čini mi se da ćeš jedino tako uživati u svemu što stoji ispred tebe, svemu onome što je pored tebe i onome što je ostalo iza ili te prati...

Moguće, pregledao sam mu zadnje postove i nisam našao ništa kritično.
Zašto se neke teme brišu a neke samo zaključavaju, pa stoje kao spomenici i ne služe ničemu?

to sam se i ja pitala, samo gledamo u njih bez veze,
a neke skroz sklone, pa nek sklone i one sa katancem,
da bar ne prave guzvu na spisku tema... gluposti!
15_9_27.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back