О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dzezeri...
doublebass8iq.gif

да, да, на то сам и мислила.....ја се наџезерисала синоћ......баш.....сад ми треба....

У СОБИ ПУНОЈ ДИМА,
НА ПОДУ ПОСТЕЉИНА.....
И МАЛО АСПИРИНА...
ЈЕР ГЛАВА БОЛИ ОД ВИНА....

то ти је, да те обавестим, нови ?! хит

Razmišljam o tome kako mi je sjajno počela ova 2008. godina.
Raskinuo sam vezu sa devojkom kojoj sam poklonio prethodnih 20 meseci svog života i kojoj sam nameravao pokloniti ostatak ovog svog jebenog odvratnog života.
Razmišljam o tome kako ću sada srolati jedan ogroman džoint, navariti se kao svinja, a onda se satima voziti po ovom jebenom sumornom Kraljevu zatrpanom snegom dok u ovoj ludoj glavi ne pronađem odgovor zašto sam jednoj takvoj osobi dao svoje srce, zašto sam joj bio veran svo ovo jebeno vreme koje smo bili zajedno iako me je muvala njena najbolja drugarica (pored gomile drugih devojaka sa kojima sam mogao da budem)... Da pronađem odgovor zašto se osećam ovako usrano kad ta osoba ne zaslužuje nekoga kao što sam ja...
Verovatno zato što sam jedan bolesni patetični stvor koji u ovim odvratnim vremenima dozvoli sebi luksuz da zavoli nekoga, da mu se potpuno preda, da bude veran u ova jebena prevarantska vremena...

da ju je muvao, više bi ga cenila i ne bi ga ostavila
i on sad ne bi vozio po kraljevu navaren k'o svinja...
što i nije tako loše (voziti navaren k'o svinja)

ma ja kazem da ne treba sa zenama nikad otvoreno.Sve dok ona sumnja u tebe bice joj zanimljivo...

Ako zna sve,onda,***** ga...

Може да ме бришу али не могу да ме ућуте.
Докле год ми буде ћеф да блејим по форуму бићу овде исти онакав какав сам био и првог дана.

ali ćes biti banovan ako ne pišeš po njin'om ćefu.
ali boli te uvo, oni imaju svoju nameru i mi je znamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back