Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Najmlađi sam,a na TV-u eventualno odgledam neku utakmicu i to je sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...tisina...
Limundo,eBay?Jedini razlog zašto retko kupujem na Bay-u je problem oko dostave(tj.naše carine),ali tu zaista možeš naći sve.nemam pojma ali gde dakupim cvidze za 3d filmove?
Ja da.No,tek kasnije sam skontao da mi je umesto onoga za miksetu(tj.master output,označio sam ga na slici)potreban ovakav kabal:Ste pitali u Adverti, Ekskaliburu...
Već smo pričali o tome na Skype-u,mislim da si planirao da pazariš neki deo za bajs iz AT/DE(ne sećam se tačno).Pošto sam maloletan,dam burazu lovu da uplati na svoju kreditnu(kojoj je onemogućen ulazak u minus)i sa njom se logujem ne Moneybookers.Nakon toga sledi rutinski kontakt sa prodavcem,prebacivanje keša sa mog Moneybookers naloga na njegov i slanje paketa za Srbiju.Pošto su u pitanju bile sitnice-uvek su stizale.Sa većim stvarima još nisam imao iskustva ali čujem da carina ume da ih zapleni ako im se jednostavno svide.E sad,problem kod većine prodavaca je što ne poseduju Moneybookers nalog i jednostavno neće da se cimaju sa tim zbog sitne love.PayPal je nedostupan u Srbiji i zbog toga najčešće budemo uskraćeni online kupovine.Kako plaćaš kad kupuješ na ebay-u?