О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Carl Cox-Amphetamine,Filter Tip-Liquid lunch,UMEK-Voltaren...Tri trake(pesme,kako god)za koje sam vezan jer sam zbog njih počeo da slušam elektroniku,od kojih se jedino za treću može reći da pripada tehnu.E sad,začuđujuće je da su sve tri stvari izašle isključivo na vinilima(pločama)a meni stoje na HD-u!z:shock:Tako ja rešio da probunarim po netu o tome i rezultati su sledeći:za"Amphetamine"se gotovo i ne zna(samo jedan snimak postoji o toj traci,na nekom levom sajtu),"Liquid lunch"je bio vinil koji se godinama dobro valjao(zaslužno)a"Voltaren"je već poznatija stvar...Kul.z:)

Zna li neko gde u Kraljevu ili okolini mogu pazariti ovu stvar?
8886414700017.jpg

nemam pojma ali gde dakupim cvidze za 3d filmove?
Limundo,eBay?Jedini razlog zašto retko kupujem na Bay-u je problem oko dostave(tj.naše carine),ali tu zaista možeš naći sve.
Ste pitali u Adverti, Ekskaliburu...
Ja da.No,tek kasnije sam skontao da mi je umesto onoga za miksetu(tj.master output,označio sam ga na slici)potreban ovakav kabal:
31tFjxL%2BXOL._SL500_AA300_.jpg

To olakšava situaciju,RCA kablove mogu naći na svakom koraku.z:)

Kako plaćaš kad kupuješ na ebay-u?
Već smo pričali o tome na Skype-u,mislim da si planirao da pazariš neki deo za bajs iz AT/DE(ne sećam se tačno).Pošto sam maloletan,dam burazu lovu da uplati na svoju kreditnu(kojoj je onemogućen ulazak u minus)i sa njom se logujem ne Moneybookers.Nakon toga sledi rutinski kontakt sa prodavcem,prebacivanje keša sa mog Moneybookers naloga na njegov i slanje paketa za Srbiju.Pošto su u pitanju bile sitnice-uvek su stizale.Sa većim stvarima još nisam imao iskustva ali čujem da carina ume da ih zapleni ako im se jednostavno svide.E sad,problem kod većine prodavaca je što ne poseduju Moneybookers nalog i jednostavno neće da se cimaju sa tim zbog sitne love.PayPal je nedostupan u Srbiji i zbog toga najčešće budemo uskraćeni online kupovine.:(Što se skeptičnosti tiče,na linku svakog proizvoda nalazi se i njegov prodavac kojeg drugi korisnici eBay-a ocenjuju.Prema odnosu ocena i prodatih proizvoda zaključujemo da li je prodavac prevarant ili ne.Nikom od njih nije u interesu da ga korisnici ocrne i sroze utisak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back