О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kako to, iz Amsterdama u Atinu? Avionom?

Razmišljam, izuzev maminih mušterija za torte, da li je još neko prestao da se druži sa nama zbog Gizma. :think: Ako i jeste, nije bio dovoljno bitan da bismo mi to primetili. :mrgreen: Moj stav se ne menja, malim psima i mačkama je mesto u kući, uz porodicu. Bilo bi mesto i velikom psu, toj retoričkoj malinoi, ali sam ubedljivo nadglasana, bar dok Milica ne zatrepće svom tatici. :flert:

Klasika je to da je zauzeta... 'oce to mene...

...o tome kako sam posle 3 meseca konacno seo za volan.... i shvatio da je to to sto mi je nedostajalo : cigara u ruci,u drugoj volan i Pero Deformero do daske... pocinje smanjivanje napetosti i nervoze... :)

Ako je zauzeta nije mrtva konju jedan :D
Pero je juče svirao u bgd-u, pomislih da si išao pošto si ti njegov najveći fan :P

Znam na šta si mislio...komentar je i dalje isti...

Znam :)
Ako je zauzeta nije mrtva konju jedan :D
Pero je juče svirao u bgd-u, pomislih da si išao pošto si ti njegov najveći fan :P
Isao bi ali nisam imao skim... :(

hepi miran....

bole polako...

aaaaaaaaaaaaa glava.....

maki bolje da je sarenkasta osoba ostala u kgu ...
Nije on miran,on je Nikola :hahaha:

Cim te boli glava,znaci da nesto ima unutra :)

...rasmisljam o narednoj nedelji i poslu koji me ceka... a sledeci vikend : Svadbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :gace::gace::gace:

O tome kako je u**ana Vanga z**ebavala ovaj glup i nedužan narod...Njena proročanstva ne deluju ništa uverljivije od toga da ja npr.bubnem:"Krezubavi potomci Ilira će se namnožiti po EU i Americi(konkretno NY)tako da ćete na svakom ćošku videti vampira(slično filmu"Daybreakers")koji,vaistinu,neće imati potrebe za krvlju ali neće moći da izlazi vani tokom dana zbog u**ane ozonske rupe(kao svi tu i tada prisutni).Medicina će napredovati tako da će dobrostojeći vampiri Iliri priuštiti sebi da barem izgledaju normalno,dok veštačka pamet još neće biti izmišljena".:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back