TheWickerMan
Domaćin
- Poruka
- 4.271
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicno si se setio...
Bolje vas nasla
Nije nesto prometno....

Šta da ti kažem, čak nas i modla slabo posećuje u poslednje vreme.

Ova tema? Pa i nije..
Ali je ostatak Kraljeva prilično aktivan
 ....
....
I urniše me polen drveća, funkcionišem samo zahvaljujući Defrinolu a šta će biti kad ispijem celu kutiju, ne smem ni da razmišljam.

gengla - "Kraljevački izraz. Pristojna zamena za "Prc!", uz adekvatni gest rukom."

PRC! = Propagandno Reklamne Cake!

4 bone za tri različite pesme.
 4 bone za tri različite pesme. 
 Šalim se, razmišljam dok ne odem da nastavim sa kosidbom moje džungle od dvorišta. I 'ladno sam našla u dvorištu nešto samoniklo što je izgleda matičnjak aka limun-trava.
 Šalim se, razmišljam dok ne odem da nastavim sa kosidbom moje džungle od dvorišta. I 'ladno sam našla u dvorištu nešto samoniklo što je izgleda matičnjak aka limun-trava.  A otkud mi, pojma nemam, mora da je od onog jarčujačkog humusa što mi je doneo m'sd.
 A otkud mi, pojma nemam, mora da je od onog jarčujačkog humusa što mi je doneo m'sd. Ja volim da pogledam tu temu jer se uvek setim neke pesme kju odavno nisam slusao...
  Ja volim da pogledam tu temu jer se uvek setim neke pesme kju odavno nisam slusao... 

A što to?

Ja ga odmah nazvao,rekoh da ga odvratim od toga,a on se zeza...
 Ja ga odmah nazvao,rekoh da ga odvratim od toga,a on se zeza...  Platice mi on za ovo...
 Platice mi on za ovo... 
Pa.. eto.. takva mi tema zapala iz psihologije

Pusti ga ,kretenJa ga odmah nazvao,rekoh da ga odvratim od toga,a on se zeza...
Platice mi on za ovo...

Kad samo se setim kakve su mi ideje padale na pamet kako i zbog cega da se ubijem. Ma nema sta Ekspert.
 Kad samo se setim kakve su mi ideje padale na pamet kako i zbog cega da se ubijem. Ma nema sta Ekspert.