Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.185
a koga to?
P.S. Vino leči sve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

?

..o tome da li ima neko ziv...![]()
Budi se KRALJEVO!![]()
...Zashto se ama bash sve shto kazem naopako protumachi?

)
Ne ispratih šou sinoć, al' evo preslušah pobedničku pesmu, te...
Napisah već negde... Pre dve godine ode dečak na Evropesmu/Europjesmu a sad ce devojčica. Al' daj da ne sudim po fizičkom izgledu, ako ih zbog izgleda šaljemo, onda ćemo Eminu svake godine...
Nego... Eurosong je (bio), koliko se ja sećam, takmičenje u oblasti pop, etno pa i rock muzike. Po kom će onda osnovu da Srbiju predstavlja pevač narodne muzike? Onda bolje da je izabrao, na primer, Alena Ademovića da to otpeva. (Pa da imamo dvojicu Nišlija u užem izboru.)
Što se teksta tiče, bar smo tu umeli da se pokažemo prethodnih godina (izuzimajući tu famoznu Cipelu), a sada, nakon Laneta i Molitve imamo: "Eeeeej, Ljubice, Ljubice, praviš mi Ljubice zazubice, eeeeej, stisni me, kisni me, Ljubice, na grudi pritisni me..." (Uh, već mi nije dobro...) I vrhunac: "Ljubiš me ko balavica, nije te sram, Beograd, Beograd, ja bezobrazan, ne jednom, ne dvaput, tri puta ne, Beograd, Beograd, tri puta, po naški je..."
Izvin'te, o čemu ono pesma beše govori? Nego, sreća te većina gledalaca širom sveta neće razumeti ni reč, a melodijom se možda i provuče do finala...
Al' lik je tranžda, tu diskusije nema!^^^ nema veze,primamo mi goste...
...o tome kako treba ustati ujutru u 6... pa ide Podgorica,pa Ploce (Hrvatska)...dok se vratim,ima da osedim u kolima...![]()
Ups, to već jesi! 
Najjače su mi mame, deblje čak i od mene, brkate i bradate, masne, podrasle kose koje navijaju iz publike, sreća da su im sudije okrenute leđima pa vide samo devojčice! 
Gledam na Discovery T&L ovo Toddlers& Tyaras, pa meni bi bilo ponižavajuće za psa da ga tako izlažem i podvrgavam takvoj torturi a oni skotovi to rade svojoj deci.Najjače su mi mame, deblje čak i od mene, brkate i bradate, masne, podrasle kose koje navijaju iz publike, sreća da su im sudije okrenute leđima pa vide samo devojčice!
![]()