bodzi
Ističe se
- Poruka
- 2.026
Hibridna deca.![]()
..da znaš da ste hirbidni, znam, da sam puno puta to spomenula i opet ću,moram da priznam da se ti puno razlikuješ (u pozitivnom smislu) od svoje generacije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hibridna deca.![]()

Mislim, imam tu opciju u Lili, Maxiju i Rodi al' na ove proizvode sam nešto navikla a i ne moram da gledam u pasulj jesu li ih testirali na životinjama, čak i na svom sajtu naglašavaju da nisu...

nindža kofernjače....kontam gde veceras da spucam krvavo zaradjene pare...
tako bi slatko spucao za KG,ali jos mi je auto neregistrovan...![]()

Pazi samo kako rukuješ eksplozivom,mož' da bude opasno!hm kako da nešto sredim...ali mislim da znam kako...![]()

Mož' to i diskretnije...ma pucaće na sve strane ako se dohvatim exploziva,spašavaj se ko može...![]()

...o sutrasnjoj Banjaluci...tj,ako odem...
Ima se vrati sa čoporom dece! One tamo su opasne... A i moraju da budu kad im je takav brojni odnos.
Raj za muškarce, em je puno devojaka, em su uglavnom jako lepe.
Si probala acetonom?Ima neko neki savet kako najbrže i najlakše da skinem super-lepak sa prstiju? Sva sam se ulepila (a nitro-razređivač ne dolazi u obzir)...
Pa što ne reče ranije da tražim mesto u kolimaUuuu, Bole u BL!Ima se vrati sa čoporom dece! One tamo su opasne... A i moraju da budu kad im je takav brojni odnos.
Raj za muškarce, em je puno devojaka, em su uglavnom jako lepe.
Ima neko neki savet kako najbrže i najlakše da skinem super-lepak sa prstiju? Sva sam se ulepila (a nitro-razređivač ne dolazi u obzir)...
Prošle godine umalo da čekamo novu godinu u BL upravo zato što smo čuli da je tamo raj za muški rod 
Si probala acetonom?
Pa što ne reče ranije da tražim mesto u kolimaProšle godine umalo da čekamo novu godinu u BL upravo zato što smo čuli da je tamo raj za muški rod
Elem, skinuće se sam, iskuliraj ga![]()