О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako da ove u DM-u ubedim da mi odobre avansno plaćanje preko računa firme, volim njihove proizvode a tako mi se skida pdv, 18% malo li je?! :aha: Mislim, imam tu opciju u Lili, Maxiju i Rodi al' na ove proizvode sam nešto navikla a i ne moram da gledam u pasulj jesu li ih testirali na životinjama, čak i na svom sajtu naglašavaju da nisu...

Idu jesen i zima a mi smo se zaglavili sa radovima na objektu u Jarčujaku a ovde treba da sređujemo krov nad dve sobe, dve TA peći i još masu sitnijih el. uređaja... :histericna:

Sramota me je kazati da sam Grobar posle ovoga,svašta će narod pomisliti:

"Francuski državljanin Bris Taton, koga su fudbalski huligani pretukli u centru Beograda, umro je jutros, rečeno je za B92 u Urgentnom centru".

Zbog nekoliko izroda koji ne razlikuju boxerski ring i stadion večno ćemo nositi etiketu ubica.Tatone,počivaj u miru.

Uuuu, Bole u BL! :eek: Ima se vrati sa čoporom dece! One tamo su opasne... A i moraju da budu kad im je takav brojni odnos. :aha: Raj za muškarce, em je puno devojaka, em su uglavnom jako lepe.

Ima neko neki savet kako najbrže i najlakše da skinem super-lepak sa prstiju? Sva sam se ulepila (a nitro-razređivač ne dolazi u obzir)...
Pa što ne reče ranije da tražim mesto u kolima :( Prošle godine umalo da čekamo novu godinu u BL upravo zato što smo čuli da je tamo raj za muški rod :D

Elem, skinuće se sam, iskuliraj ga :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back