О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmišljam kako sam prokleto odgovorna i kako je vreme da to promenim i postanem kompletno - neodgovorna! Nakon što sam se pobrinula da cela ekipa bude uključena u kupovinu poklona zajedničkoj prijateljici koja se udaje, na kraju je većini ˝nešto iskrslo˝ pa sam ga i kupila i upakovala (što je bio popriličan posao, ali 'ajde, ide mi od ruke), celo jutro me zivkaju da utvrdimo čijim kolima idemo i još sto sitnica, kao da su nesposobni, a ja u slobodno vreme radim kao organizator venčanja :roll:

Samo da me pusti ovo raspoloženje do sutra, inače, eto mene na svadbi sa roštiljem i špricerom pred sobom i režim na sve koji imaju i najmanju primedbu! (Upravo sam zamislila sebe u tom stanju i već mi se raspoloženje popravilo...:lol:)

Pustite"reketaše",pobedio Milorad!:worth:Evo piva za sve:
girl-with-beer.jpg

Ledi, izvini, viša sila je bila u pitanju, ovo moje derište je uhvatilo nešto, nisam mogla da je svrtim na jednom mestu ni dok pronađem knjigu sa tim slatko-ljigavim stihovima a kamoli da pronađem u njoj nešto prigodno! Nije htela ni da se igra sa mojom mamom a ona joj je inače naročito pogodna za gnjavljenje i izrabljivanje.

A,ne...:nono:Više ne idem na tehnjave sa promoterkama nekakvog alkohola.:ljutko:Nisam postao p**er nego mi te ribe izvuku zadnji dinar što imam za maximum 0,5l Jager-a,još kad počnu da se uvijaju oko tebe.:rumenko:Kako čovek da ih odbije?:zaljubljena:Zato,sledeći put pljosku u čarapu i...:whistling:

P.S.Ne pitajte me kako je večeras bilo u Tehnogradu jer mi je draže bilo što sam sa društvom sedeo na gajbi tamo nekog piva nego da sam otišao na 5 takvih žurki.

O tome na kakve sve šklopocije od autobusa može čovek da naleti u srpskom saobraćaju, imaš utisak da ostaju delovi iza busa dok se voziš, a da amortizeri u doba kad je bus napravljen - još uvek nisu izmišljeni. Čoveče, kao Grunf da ih sastavlja! (ko je čitao Alana Forda, sve mu je jasno...)
Niš Express,a?:rotf:Ovaj smiley sam upotrebio jer znam iz ličnog iskustva kako je voziti se tim đubretom...Blago rečeno-užas!Mada ako ti je za utehu,što je tamo Niš Express to je ovde Autotransport.:thumbdown:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back