O čemu muškarci razmišljaju nakon seksa?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
26.919
Prelistavam ženski magazin i naletim na ovaj naslov. I šta piše?

"Iako često govore kako muškarci tokom i nakon seksa ne razmišljaju previše već im je isključivo do užitka, postoje neka istraživanja koja dokazuju suprotno. Tako se prema njima u muškim glavama mota ne jedno, već nekoliko pitanja.

Da li ste uživali
Iako se ponekad čini kako vaša bolja polovina razmišlja isključivo o sebi, muškarci nisu tako sebični kako se čine. Mnogi se brinu o tome hoće li im partnerka uživati jednako kao i oni, a s obzirom na to da je orgazam jedini pouzdani dokaz da je seks bio dobar, silno priželjkuju da vide partnerku u ekstazi.

Osećate li se voljenom
Nakon seksa mnogi razmišljaju o emocijama koje su u datom trenutku na vrhuncu. Tako se snažnijem polu kroz glavu provlači i pitanje da li se osećate voljenom, a maženje ili pak zajedničko tuširanje nakon vrhunca načini su na koji vam to pokazuju.

Pitanje količine seksa
Muškarcu koji se nalazi u kvalitetnoj vezi i ceni svoju partnerku ovo pitanje će se sigurno naći na repertoaru. Tako on ne želi da u vašim očima izgleda kao ovisnik o seksu, zbog čega neprestano i ispituje količinu istog, posebno nakon vođenja ljubavi."
https://www.zenskimagazin.rs/ljubavsex/o-cemu-muskarci-razmisljaju-nakon-seksa


Meni se čini da je ovo totalni nesporazum. Ovo mora da je pisala žena. :mrgreen:
Šta vi mislite?

1701372542775.png
 
Ja sam istresiran ovim forumom i tim pricama kako muskarci bezdusno zaspu ko neki medvedi i onda se uspanicim: prvo skocim po pice pa se setim, cek bre , sad je ono fazon da se mazi i ljubi. Pa je pitam jel ok? Treba li joj nesto? Hoce li da razgovaramo? pa onda kad joj bude dosta onda predlozim neku zivotnu raspravu, a ako nije za to moze i picence muzika i mazenje.
 

Back
Top