Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Skoro ista cena, priblizno iste mogucnosti. Ljude koje sam pitao sta uzeti dali su mi podeljene odgovore. Neki kazu bolja je Nvidia ima noviji Chipset neki kazu Radeon. Sta Uzeti, cena im je oko 100 Eur.
Zavisi koja 6200...nisu sve iste.
Generalno ja sam pre za 6200 varijantu.....da si je suprotstavio sa 9600xt pa i da se razmisljas....ovako...i nema neke dileme.
Poz.
6200 ali 128/128 i PAZI da ti ne UVALE grfiku sa 64 bitnom magistralom
Novija tehnologija kao sto rekose,PS 3.0,mogucnost otklucavamja dodatnih pajpova....
ja sam uzeo pre par dana MSI 6200 TD i da znate ljudi samo kako sam je mucio...u jednom trenutku sam pomislio da ce crci... ALI....radi ko sat moja preporuka za MSI 6200 FX, TD ali nikako SE, i tako ti nazovi ograniceni serijali....
Zavisi koja 6200...nisu sve iste.
Generalno ja sam pre za 6200 varijantu.....da si je suprotstavio sa 9600xt pa i da se razmisljas....ovako...i nema neke dileme.
Poz.
Tata, samo original ATI. Ako sam nesto probao, na desetine grafickih karata od 50-5.000 eura. Uvek su originali ATI i Nvidia bolji od klonova. E sad sto se tice tipa karte to je na njemu da odluci...koliko para toliko muzike.