Nužda u svom dvorištu

Svako ima svoje kupatilo ili poljski WC, ili čak oba. Ići u jednom od njih ili dva je sasvim kulturološki i ekološki.

Ovde se radi o kulturi gde ljudi vrše nuždu.

Pokrećem temu zato što jedna osoba mi je ispričala, ona je svedok, videla svoje komšije koje poseduju kuću i dvorište, imaju kupatilo i poljski WC, ipak USRED BELA DANA vrše nuždu U SVOM DVORIŠTU, bračni par u starijim godinama, to rade ispod prozora njihovog sina i snaje.

Recite mi da li oni to rade kulturno i ekološki za svoju sredinu, možda uveče ajd da to ne primeti niko, ali usred bela dana?????

I kako biste vi reagovali kada biste ih videli i kako biste postupili?

Biće da im snajka baš nije legla. :lol:

Bilo bi interesantno radi nekih mojih istraživanja da mi napišete o kom kraju Balkana se radi?

Unapred zahvalan.:hvala:

Pokrećem temu zato što jedna osoba mi je ispričala, ona je svedok, videla svoje komšije koje poseduju kuću i dvorište, imaju kupatilo i poljski WC, ipak USRED BELA DANA vrše nuždu U SVOM DVORIŠTU, bračni par u starijim godinama, to rade ispod prozora njihovog sina i snaje.

Recite mi da li oni to rade kulturno i ekološki za svoju sredinu, možda uveče ajd da to ne primeti niko, ali usred bela dana?????

I kako biste vi reagovali kada biste ih videli i kako biste postupili?

vooou jel se to pritcha po charshiyi?

Back