jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Свим данашњим режимским новинарима у Блицу,Б92 и осталим ЕУропским гласилима треба судити по кратком поступку.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NUNS podneo prijavu protiv medija zbog ratne propagande
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je danas da je podnelo krivičnu prijavu protiv odgovornih osoba i novinara u Radio-televiziji Beograd, Radio-televiziji Novi Sad, dnevnim listovima Politika, Večernje novosti i drugim koji su, kako je ocenjeno, tokom raspada SFRJ doprineli rastu međunacionalnih netrpeljivosti i mržnje, a zatim se i direktno stavili u službu ratne propagande.
Izvršni odbor NUNS-a je ocenio da su pojedini mediji u Srbiji, krajem 80-ih i početkom devedesetih godina 20. veka, svojim uticajem i značenjem u medijskom prostoru i kao državna medijska preduzeća sprovodili ratnohuškačku propagandu.
"Medijsko manipulisanje u širenju nacionalne i verske mržnje preraslo je u otvoreno podsticanje diskriminacije i neprijateljstva, čime su stvorene psihološke pretpostavke za najbrutalnije ratno nasilje i zločine", navedeno je u saopštenju.
Zato NUNS te medije smatra suodgovornim za ratna dešavanja na prostoru bivše Jugoslavije, koja su dovela do ogromnih materijalnih gubitaka i ljudskih žrtava i najstrašnijih ratnih zločina.
http://www.blic.rs/drustvo.php?id=100795
upravo mi je moderator milunka savic dodelila poen ovde zato sto imam misljenje da je NUNS ekstremna proustaska organizacija.
Dodelila mi je poen jer sam tu organizaciju nazvao ustaskom .
Kao sto mozete videti na topicu nova pravila ponasanja postavljenom od strane administratora tab503 , rec ustaska nigde nije zabranjena , jedina rec koja je zabranjena jeste "crvene ustase"
http://forum.krstarica.com/threads/294954
sve to lepo pise ovde, ali Milunka ne propusta da zloupotrebi svoju moderatorsku funkciju i daje kaznene poene njoj neomiljenim forumasima zbog cistog verbalnog delikta.
Pomenuta gospodja deli poene zbog verbalnog delikta kao deda mraz poklone i zloupotrebljava moderatorsku funkciju za obracun i progon njoj nesimpaticnih forumasa.
Ja bih ti dodelila dva. Tebi čim se nešto ne dopadne odmah ga nazivaš ustaškim što nije normalno ponašanje.
rec ustasa nije zabranjena pravilnikom foruma, a ja imam slobodu da odredjene organizacije ciji su vodeci ljudi Hrvati koji deluju protivno i na stetu srpskih interesa smatram za ustaske.
jedina rec koja je zabranjena jeste "crvene ustase" a ja u tekstu za koji mi je ona dala poen tu rec nisam nigde upotrebio.
Svi Hrvati nisu ustaše. Imaš poremećen sistem vrednosti i žena reaguje protiv toga sa pravom.![]()
naravno da nisu svi hrvati ustase, ali konkretno ovi koji deluju u NUNS-u - jesu.
Zasto nisu tuzili hrvatske novinare vec samo srpske ?

Zato što Hrvatska nije u sastavu Srbije te stoga nisu nadležni. Ali ne vredi da ti to objašnjavam, ionako ćeš uvek u svemu videti neku zaveru.![]()
mogu da tuze hrvatske novinare sudu u strazburu jer smo i mi i hrvatska clanice saveta evrope i prihvatili smo nadleznost tog suda.
tako da ta tvoja teorija ne pije vodu.
inace moderator milunka savic nastavlja da zloupotrebljava svoju funkciju i da deli poene ni zbog cega njoj nesimpaticnim forumasima.
inace moderator milunka savic nastavlja da zloupotrebljava svoju funkciju i da deli poene ni zbog cega njoj nesimpaticnim forumasima.

Žali se sudu u Strazburu.![]()
upravo mi je moderator milunka savic dodelila poen ovde zato sto imam misljenje da je NUNS ekstremna proustaska organizacija.
a to sam rekao zato sto je istaknuti clan te organizacije i predsednik Nezavisnog Udruzenja Novinara Vojvodine koje deluje u sklopu NUNS-a , Hrvat Dinko Gruhonjic.
Dodelila mi je poen jer sam tu organizaciju nazvao ustaskom .
Kao sto mozete videti na topicu nova pravila ponasanja postavljenom od strane administratora tab503 , rec ustaska nigde nije zabranjena , jedina rec koja je zabranjena jeste "crvene ustase"
http://forum.krstarica.com/threads/294954
sve to lepo pise ovde, ali Milunka ne propusta da zloupotrebi svoju moderatorsku funkciju i daje kaznene poene njoj neomiljenim forumasima zbog cistog verbalnog delikta.
Pomenuta gospodja deli poene zbog verbalnog delikta kao deda mraz poklone i zloupotrebljava moderatorsku funkciju za obracun i progon njoj nesimpaticnih forumasa.

ISTINA VREĐA?
Da nun je personifikacija antisrpskog delovanja,zabraniti ,pohapsiti,proterati
napisao sam zalbe tamo gde treba pa cemo videti .
na ovom forumu sam sa daleko duzim stazom od nje , prisutan negde od 2005 godine dok je pomenuta tu tek nesto oko godinu dana, nemam ja nista protiv nikoga ovde , ali imam protiv moderatora koji zloupotrebljavaju svoje funkcije i dele poene za nesto sto nije navedeno pravilnikom kao zabranjena stvar.

mene kaznjavala x puta zbog siptarskih pckiNeka su.![]()
Svi Hrvati nisu ustaše. Imaš poremećen sistem vrednosti i žena reaguje protiv toga sa pravom.![]()
ovo je sustina ,zasto bi domace srpsko udruzenje novinara ili bilo ko drugi trebao da se bavi stranim zemljama ,mislim mi smo ovde morali da slusamo odvratno pateticno ,ratnohuscako izvestanje RTSa i ostalih medija , tako da treba da ovde odgovaraju(ako vec treba negde ) jer su nas smarali sa tim sranjimaZanimljivo bi bilo saznati čemu sada to?
Čemu ta tužba sada? Šta se želi time postići?
Da li možda NUNS očekuje da će sada i Hrvatska i Bosanska (pardon Bošnjačka) i sva druga udruženja novinara uraditi to isto...
Ili opet mi i samo mi "čistimo najpre ispred svojih vrata" baš kao što se Tadić izvinuo za zločine izvršene od strane Srba, ali niko drugi nama?
Je li ovo opet neka ujdurma LDP-a i nekih njima bliskih NVO?
I da li nam treba sada tako nešto kada se sprema liberalizacija viznog režima, kada su pred međunarodnim sudovima procesi tužbe Hrvatske protiv nas i ustanovljavanje zakonitosti samoproglašenja Kosova za državu???
Dokle ljudi više pritisak na Srbiju, čim joj u međunarodnim vodama malo skoči rejting i krene nabolje???
I ko plaća ove besposličare na čelu sa ovom Nadeždom Gaće???
NUNS podneo prijavu protiv medija zbog ratne propagande
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je danas da je podnelo krivičnu prijavu protiv odgovornih osoba i novinara u Radio-televiziji Beograd, Radio-televiziji Novi Sad, dnevnim listovima Politika, Večernje novosti i drugim koji su, kako je ocenjeno, tokom raspada SFRJ doprineli rastu međunacionalnih netrpeljivosti i mržnje, a zatim se i direktno stavili u službu ratne propagande.
Izvršni odbor NUNS-a je ocenio da su pojedini mediji u Srbiji, krajem 80-ih i početkom devedesetih godina 20. veka, svojim uticajem i značenjem u medijskom prostoru i kao državna medijska preduzeća sprovodili ratnohuškačku propagandu.
"Medijsko manipulisanje u širenju nacionalne i verske mržnje preraslo je u otvoreno podsticanje diskriminacije i neprijateljstva, čime su stvorene psihološke pretpostavke za najbrutalnije ratno nasilje i zločine", navedeno je u saopštenju.
Zato NUNS te medije smatra suodgovornim za ratna dešavanja na prostoru bivše Jugoslavije, koja su dovela do ogromnih materijalnih gubitaka i ljudskih žrtava i najstrašnijih ratnih zločina.
http://www.blic.rs/drustvo.php?id=100795

ovo je sustina ,zasto bi domace srpsko udruzenje novinara ili bilo ko drugi trebao da se bavi stranim zemljama ,mislim mi smo ovde morali da slusamo odvratno pateticno ,ratnohuscako izvestanje RTSa i ostalih medija , tako da treba da ovde odgovaraju(ako vec treba negde ) jer su nas smarali sa tim sranjima
mislim realno ne verujem da je hrvatska i bosnjacka propaganda bila nista bolja ,al to je njihov problem ,mislim nismo mi ovde morali da je slusamo,pa kome smeta tamo nek tuzi ako hoce,njihov problem
mene kaznjavala x puta zbog siptarskih pcki
Mozda se nasla prozvanom![]()
ovo je sustina ,zasto bi domace srpsko udruzenje novinara ili bilo ko drugi trebao da se bavi stranim zemljama ,mislim mi smo ovde morali da slusamo odvratno pateticno ,ratnohuscako izvestanje RTSa i ostalih medija , tako da treba da ovde odgovaraju(ako vec treba negde ) jer su nas smarali sa tim sranjima
mislim realno ne verujem da je hrvatska i bosnjacka propaganda bila nista bolja ,al to je njihov problem ,mislim nismo mi ovde morali da je slusamo,pa kome smeta tamo nek tuzi ako hoce,njihov problem