NUNS podneo prijavu protiv medija zbog ratne propagande

Наравно да се радујеш. Како не би хајка на српске новинаре дошла на добродошлицу србофобичара, тако нешто је немогуће. Издајничка власт у Србији испоручила је цео војни врх, оставила некажњеног министра Оливера Дулића који је у холандији држао усташки говор како су срби највећи злочинци а хрватска војска часна.

А тек потурички, усташки и шиптарски новинари и њиова извештавања. Па клинтон желећи усташкој хрватској са туђманом на челу срећу у геноциду званој Олуја коју хрвати славе сваке године, док ослобађање Срeбренице се демонизује у данашњој Србији коју воде слични зликовци као тито. Ослободиће се српске земље. Ко се не освети тај се не посвети, то зна сваки истински србин и српкиња.

Ma sve su to narkoadzuvani,pederopapsiti,samo nose srbosjek,ustase...vidis sta se radi sa casnim srpskim novinarima koji ni mrava ne bi zgazili ,a kamo li pozivali na rat i smrt.....:eek::roll:

НЕ, нећете ви србофобичари да победите Србију. Битку сте добили али не и рат.

Hoćemo! Dobićemo!

Nama, krvožednim antisrbima je već dosta vas pravednih srpskih rodoljuba i vašeg konstantnog osujećivanja naših zločinačkih planova! Nećete tako moći doveka, ne zvao se ja Srbomrz Zločinarević!

Platićete nam jednog dana! Debelo ćete nam platiti!

U potpisu - Izdajnički element.

Ma sve su to narkoadzuvani,pederopapsiti,samo nose srbosjek,ustase...vidis sta se radi sa casnim srpskim novinarima koji ni mrava ne bi zgazili ,a kamo li pozivali na rat i smrt.....:eek::roll:
Од када су Сорошеви србомрзци часни? Ти су лажима погазили и поубијали више људи него ЦИА и КГБ заједно(нпр. Вијетнам, Африка, ПАнама, Јужна Америка, итд,). Јер у медијском рату, прва жртва је истина, па тек онда људи.

Лаж заробљава и убија истина ослобађа и васкрсава.

Poslednja izmena:
Evo i nekih imena...kada neka procitam.....:bljak:

Именовали Ву­че­ли­ћа, Ра­до­ви­ћа, Дре­цу­на, Ба­ле­ти­ће­ву…

Иако је НУНС фор­мал­но под­нео при­ја­ву про­тив НН ли­ца, ко­ја се мо­же ви­де­ти и на ин­тер­нет пре­зен­та­ци­ји овог удру­же­ња, уз њу је ту­жи­ла­штву до­ста­вље­но и пет при­ло­га, а у јед­ном од њих на­во­де се име­на ру­ко­во­ди­ла­ца, уред­ни­ка и но­ви­на­ра чи­је се из­ве­шта­ва­ње то­ком де­ве­де­се­тих го­ди­на про­шлог ве­ка кри­ти­ку­је. То су из ТВ Бе­о­град – Ми­ло­рад Ву­че­лић, Ду­шан Ми­те­вић, Слав­ко Бу­дих­на, Дра­го То­до­ро­вић и Бран­ко Бру­дар, рат­на ре­пор­тер­ка Те­ле­ви­зи­је Но­ви Сад Ми­ли­ја­на Ба­ле­тић, до­пи­сник Рој­тер­са Вје­ко­слав Ра­до­вић, из „Ве­чер­њих но­во­сти” – Т. Ба­кић, Д. Сто­јић, М. Пе­тро­вић, Н. Нен­ко­вић, М. Ја­но­ше­вић, М. Бо­шњак, Ан­ђел­ко Дра­го­је­вић и но­ви­нар са ини­ци­ја­ли­ма Б. Б. М., из „По­ли­ти­ке екс­прес” – Је­лен­ко Сла­ти­нац, из „По­ли­ти­ке” – Жи­во­рад Ми­но­вић, Ра­до­ван Ко­ва­че­вић и Алек­сан­дар Апо­сто­лов­ски, но­ви­нар­ка Ра­да Ђо­кић из Ре­пу­бли­ке Срп­ске и Ми­ло­ван Дре­цун, рат­ни из­ве­штач РТС-а са Ко­сме­та.

Ajooj koja LDP retorika...
Pročita li ti šta sam ja napisao?
Je l' znaš da i Hrvati govore da mi osuđujemo u našim sudovima srpske zločince za ratne zločine nad drugim narodima strožije nego što bi ih oni (po svom zakonu) osudili, a svoje zločince pogotovo...
Je li tebi poznato da je ratnohuškačka propaganda tih drugih medija bila 100 puta gora od naše, pa se kod njih niko nije setio da tuži novinare...
I zašto bi sada neko tužio ove naše? Šta se time postiže? Nije ti ni palo na pamet za ovakvo nešto dok nisi čuo za ovaj slučaj!!!
Šta ćemo mi dobiti a šta izgubiti time???

Razmišljaš li malo?
Ko je uzvratio gest dobre volje predsednika Tadića koji se izvinuo za srpske zločine???
Niko...
Hajde, razmisli malo pre nego što lupiš tako nešto!!!
razumem ja tebe u potpunosti , al ni to sta se postize i sta gubi me opet realno ne zanima , kao ni ldp ,hdz , ndh , skj ,sda ... i sta god ,takodje i za izvinjenja me zabole ... i Tadiceva i eventualna povratna , a i da nema povratnih isto mi je svejedno ...
nisam ja sada za neku represiju , al znam sta je bilo i koga smo morali da gledamo i slusamo ovde pocetkom devedestih , tako da nevazano sta je bilo u HR ili BiH i Srbiji
nisam narocito ja za ove kazne protiv medija ,ali ako dodje do njih uopste mi nece biti zao ,bas naprotiv ,iz prostog razloga sto mi se gade vec 15 godina i uopste ih ne shvatam kao "nase " i onda da ih uporedjujem sa "njihovim " ,mislim sve mi je jedno , al ako ih ocepe dobro je ,bez nekog suvisnog filozofiranja

Poslednja izmena:
Svi Hrvati nisu ustaše.
Imaš poremećen sistem vrednosti
i žena reaguje protiv toga sa pravom. ;)

Али су зато све усташе Хрвати ...

И по чему, са којим ауторитетом, квалификацијом
процењујеш, оцењујеш и пресуђујеш
да је било чији систем вредности "ПОРЕМЕЋЕН" ???

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Hoćemo! Dobićemo!

Nama, krvožednim antisrbima je već dosta vas pravednih srpskih rodoljuba i vašeg konstantnog osujećivanja naših zločinačkih planova! Nećete tako moći doveka, ne zvao se ja Srbomrz Zločinarević!

Platićete nam jednog dana! Debelo ćete nam platiti!

U potpisu - Izdajnički element.

Можеш ти једино да сањариш вашу победу. Неће остати ниједна антсрпска звер у Србији.

Над овим сликама ви свршавате. Над покланим српским цивилима, децама:
Picture 1 of 34. Srebrenica/Zvornik region: The body of a Bosnian Serb boy murdered by Nasir Oric's forces in the Srebrenica pocket in eastern Bosnia.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/001.shtml

Picture 2 of 34. The bodies of Ranko Sekulovic, left, and his wife, Radenka, 30, executed and mutilated by Bosnian Muslim Territorial Defense forces on September 13, 1992 in Foca. Bosnian Muslim troops murdered the entire Sekulovic family.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/002.shtml

Picture 3 of 34. Bottom, the mutilated body of 13 year old Bosnian Serb Darko Koroman. Bosnian Muslim troops executed him and cut off his right ear and stabbed him through the neck. The bodies of executed Bosnian Serb civilians Pero Grcic and Stojka Koroman lie beside his.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/003.shtml

Picture 4 of 34. The body of Bosnian Serb civilian Kostadinka Grcic, executed by Bosnian Muslim forces by stabbing her in the chest.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/004.shtml

Picture 5 of 34. The decapitated head of Bosnian Serb farmer Pero Makic, who was executed by Bosnian Muslim/Croat forces in the northeastern Bosnian city of Brcko on June 22, 1992. His head was placed on a pitch-fork and a cigarette was placed in his mouth. One of the forks of the pitch-fork was stabbed in his eye. This is a photo that was censored and suppressed in the West and the US.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/005.shtml

Picture 6 of 34. The decapitated head and torso of Bosnian Serb Miladin Asceric, who was executed and decapitated by Bosnian Muslim forces north of Srebrenica, in the town of Kamenica.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/006.shtml

Picture 7 of 34. Bosnian Muslim forces murdered 11 Bosnian Serb refugees on August 27, 1992 in Rogatica. Charred bodies of Bosnian Serb man and woman.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/007.shtml

Picture 8 of 34. The charred skeletal remains of a Bosnian Serb refugee who was tied with a cable and burned inside his car by Bosnian Muslim forces in Kukavice on August 27, 1992.
http://www.serbianna.com/features/srebrenica/008.shtml

NUNS podneo prijavu protiv medija zbog ratne propagande

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je danas da je podnelo krivičnu prijavu protiv odgovornih osoba i novinara u Radio-televiziji Beograd, Radio-televiziji Novi Sad, dnevnim listovima Politika, Večernje novosti i drugim koji su, kako je ocenjeno, tokom raspada SFRJ doprineli rastu međunacionalnih netrpeljivosti i mržnje, a zatim se i direktno stavili u službu ratne propagande.

Izvršni odbor NUNS-a je ocenio da su pojedini mediji u Srbiji, krajem 80-ih i početkom devedesetih godina 20. veka, svojim uticajem i značenjem u medijskom prostoru i kao državna medijska preduzeća sprovodili ratnohuškačku propagandu.
"Medijsko manipulisanje u širenju nacionalne i verske mržnje preraslo je u otvoreno podsticanje diskriminacije i neprijateljstva, čime su stvorene psihološke pretpostavke za najbrutalnije ratno nasilje i zločine", navedeno je u saopštenju.
Zato NUNS te medije smatra suodgovornim za ratna dešavanja na prostoru bivše Jugoslavije, koja su dovela do ogromnih materijalnih gubitaka i ljudskih žrtava i najstrašnijih ratnih zločina.

http://www.blic.rs/drustvo.php?id=100795

.......dokone i nedoyebane babe opravdavaju ulozen novac u njih ,shta reci osim jad,jad,jad ........................i da traze novinari neka veca prava od nas obichnih misheva .............pa oni bi za 50 e objavili da je ivica dachic potpisao za juventus a toma nikolic pochinje svoju NBA karijeru .......shljam novinarski ,95% napisanih tekstova nije istinit ,to mozemo uvideti samo kad smo prisutni nekom dogadjaju a sutra prochitash i vidish na TV-u sasvim suprotno ...........bagra jedna bez morala ....

Иако је НУНС фор­мал­но под­нео при­ја­ву про­тив НН ли­ца, ко­ја се мо­же ви­де­ти и на ин­тер­нет пре­зен­та­ци­ји овог удру­же­ња, уз њу је ту­жи­ла­штву до­ста­вље­но и пет при­ло­га, а у јед­ном од њих на­во­де се име­на ру­ко­во­ди­ла­ца, уред­ни­ка и но­ви­на­ра чи­је се из­ве­шта­ва­ње то­ком де­ве­де­се­тих го­ди­на про­шлог ве­ка кри­ти­ку­је. То су из ТВ Бе­о­град – Ми­ло­рад Ву­че­лић, Ду­шан Ми­те­вић, Слав­ко Бу­дих­на, Дра­го То­до­ро­вић и Бран­ко Бру­дар, рат­на ре­пор­тер­ка Те­ле­ви­зи­је Но­ви Сад Ми­ли­ја­на Ба­ле­тић, до­пи­сник Рој­тер­са Вје­ко­слав Ра­до­вић, из „Ве­чер­њих но­во­сти” – Т. Ба­кић, Д. Сто­јић, М. Пе­тро­вић, Н. Нен­ко­вић, М. Ја­но­ше­вић, М. Бо­шњак, Ан­ђел­ко Дра­го­је­вић и но­ви­нар са ини­ци­ја­ли­ма Б. Б. М., из „По­ли­ти­ке екс­прес” – Је­лен­ко Сла­ти­нац, из „По­ли­ти­ке” – Жи­во­рад Ми­но­вић, Ра­до­ван Ко­ва­че­вић и Алек­сан­дар Апо­сто­лов­ски, но­ви­нар­ка Ра­да Ђо­кић из Ре­пу­бли­ке Срп­ске и Ми­ло­ван Дре­цун, рат­ни из­ве­штач РТС-а са Ко­сме­та.

Повраћај на самог себе. Такви као ти су у Крагујевцу псовали мајку србима преко дрине и рекли "ко их јбе нек их усташе и муслимани све побију". Па кад је Олуја била у Крагујевцу су такви као ти хладнокрвно се кезили и хвалили милошевића што је издао Крајину.

razumem ja tebe u potpunosti , al ni to sta se postize i sta gubi me opet realno ne zanima , kao ni ldp ,hdz , ndh , skj ,sda ... i sta god ,takodje i za izvinjenja me zabole ... i Tadiceva i eventualna povratna , a i da nema povratnih isto mi je svejedno ...
nisam ja sada za neku represiju , al znam sta je bilo i koga smo morali da gledamo i slusamo ovde pocetkom devedestih , tako da nevazano sta je bilo u HR ili BiH i Srbiji
nisam narocito ja za ove kazne protiv medija ,ali ako dodje do njih uopste mi nece biti zao ,bas naprotiv ,iz prostog razloga sto mi se gade vec 15 godina i uopste ih ne shvatam kao "nase " i onda da ih uporedjujem sa "njihovim " ,mislim sve mi je jedno , al ako ih ocepe dobro je ,bez nekog suvisnog filozofiranja

Немој се онда жалити кад тебе оцепе срби. Згадиш се ти сваком истинском србину и српкињи продане душе као ти. Такви као ти су псовали мајку милошевићу што помаже србима у Вуковару. Па ваш мићуновић треба да доживотно робија због своје велеиздаје кад је на митинзима 1991 рекао да милошевић мора сву помоћ да обустави србима у Вуковару.

Шта тебе брига за усташе у Вуковару који су бацали кашикаре у српским подрумима пуних српских цивила. Шта тебе брига што су хрвати почели рат у Вуковару са окупирањем касарне, нису им дали ни воду нити храну.

Poslednja izmena:
Повраћај на самог себе. Такви као ти су у Крагујевцу псовали мајку србима преко дрине и рекли "ко их јбе нек их усташе и муслимани све побију". Па кад је Олуја била у Крагујевцу су такви као ти хладнокрвно се кезили и хвалили милошевића што је издао Крајину.

Ovde ja moram da upadnem. Ne zelim da branim Dragana i SPO, mozemo mi analizirati sadasnju politiku i pristup SPO-a ali sto se tice konkretno rata, znam dosta likova iz SPO-a koji su tada bili na ratistu i koji su poginuli. Slicna je prica i sa SRS-om. Uz nekoliko izuzetaka svi su se oni casno borili za svoj narod. I to im nikad necu zameriti.
Previse je vremena proslo od tad. Zna se ciji je i taj otpad sa spiska bio deo blizak SPS-u i Milosevicu. Tako da na pogresnu adresu upucujete prozivke.

Ta Baleticka 'ladno pobedi neki dan u Piramidi.
Najvise glasova dobi...

Ko su novinari NUNS-a?
Ovejani srbomsrci.
Nadezda Gace (predsednica) je Dalmatinka, za nju Kosovo ne postoji, njoj nista ne znaci, a zivela je dobro i za vreme Milosevica. Ni dlaka s glave joj nije falila (nije ni trebalo), posle njegovog svrgavanja sa vlasti i odlaska u Hag, posle njegove smrti u Hagu, ona vise nije imala materijala da opljune po nacionalizmu i nacionalistima, bar se tako ocekivalo.

Kad ono, ne da ima, sad cveta (na prgu sedamdesetih) kao ruza. Doduse uvela, ali, Soros bas te uvele (i sam uveo) obozava:roll:

Na jednoj tribini pod nazivom: Kosovo kao izgovor, izmedju ostalog, rekla je:

"....tu se potpuno slažem sa Teofilom i sa Srbijankom. Ja ne vidim smisao pitanja - Evropa ili Kosovo? Jedini odgovor je Evropa. Žao mi je što ovde ima malo ljudi mlađih od mene, ja se bližim šezdesetim i mnogo toga pamtim – ja mislim da Srbija ovog trenutka ne stavlja na talon, ti suludi političari ne stavljaju na talon Srbe na Kosovu nego stavljaju na talon budućnost Srbije. Danas vidite nekoga ko gura kolica, dete u kolicima, danas se odlučuje o sudbini tog deteta, ne više o našim sudbinama. Mi smo svoje sudbine istrošili.
Daj bože da nam bude bolje, ali neka ulaganja koja sada predstoje, to su ulaganja u budućnost Srbije. Ta priča – rekla sam malopre da sam ja Dalmatinka – volela bih sad da vas sve pitam, kako bi sad izgledalo da Italijani dođu i Split i kažu – te i te godine, u 3. veku smo izgradili Dioklecijanovu palatu i ovo je italijansko. Mislim, stvarno jeste da je na tom nekom davnom delu teritorije – ali opet više bliže Raškoj nego Kosovu – jesu manastiri srpski ili su bili carevi i kraljevi srpski, ali to je bilo 9. i 12. stoleće. Mi smo u 21. stoleću. Srbija je Kosovo dobila na poklon od međunarodne zajednice 1912. godine, posle balkanskih ratova. Ta teritorija nije bila tu...."
------------
Srbija Kosovo dobila od medjunarnosne zajednice 1912. :eek:
Srpska deca na Kosovu nemaju kolica, vec zice, logore, sram je bilo i nju i njene placenicke nesrpske satrape:evil:
Je li optuzila muslimanske novinare, je li optuzila siptarske, a hrvatske svakako da ne bi ni da je kolju, ona je Dalmatinka.

Kako nam kroje (i KO nam kroji), dobro nam i stoji- jos nismo poceli da se gusimo, ali nije iskljuceno!

Можеш ти једино да сањариш вашу победу. Неће остати ниједна антсрпска звер у Србији.

Samo se ti teši! Pokorićemo celu Srbiju i sve vas naterati da paradirate zajedno s pederima, pređete u katolicizam, i pušite marihuanu!

A kad vas, tvrdoglave Srbe, slomimo, sklonićemo sa puta i poslednju i ključnu prepreku za konačno uništenje Rusije, o kom sanjamo već vekovima!

Bolje ti je da se predaš i moliš za milost, pa možda čak i razmislimo da unijaćenje prođe što brže i što bezbolnije!

Samo se ti teši! Pokorićemo celu Srbiju i sve vas naterati da paradirate zajedno s pederima, pređete u katolicizam, i pušite marihuanu!

A kad vas, tvrdoglave Srbe, slomimo, sklonićemo sa puta i poslednju i ključnu prepreku za konačno uništenje Rusije, o kom sanjamo već vekovima!

Bolje ti je da se predaš i moliš za milost, pa možda čak i razmislimo da unijaćenje prođe što brže i što bezbolnije!

Видим да је шиптарски лсд прорадио. Како сте јаки преко нета, а кад вас сретнем мањи сте од маковог зрна, усерете се од страха. Ја сам ваших дс и лдповаца попљувао и налупао шамаре по Крагујевцу, као ***** су бежали.

Ima li moderatora u "aviionu":eek:

Najvise glasova dobi...

Ko su novinari NUNS-a?
Ovejani srbomsrci.
Nadezda Gace (predsednica) je Dalmatinka, za nju Kosovo ne postoji, njoj nista ne znaci, a zivela je dobro i za vreme Milosevica. Ni dlaka s glave joj nije falila (nije ni trebalo), posle njegovog svrgavanja sa vlasti i odlaska u Hag, posle njegove smrti u Hagu, ona vise nije imala materijala da opljune po nacionalizmu i nacionalistima, bar se tako ocekivalo.

Kad ono, ne da ima, sad cveta (na prgu sedamdesetih) kao ruza. Doduse uvela, ali, Soros bas te uvele (i sam uveo) obozava:roll:

"....tu se potpuno slažem sa Teofilom i sa Srbijankom. Ja ne vidim smisao pitanja - Evropa ili Kosovo? Jedini odgovor je Evropa. Žao mi je što ovde ima malo ljudi mlađih od mene, ja se bližim šezdesetim i mnogo toga pamtim – ja mislim da Srbija ovog trenutka ne stavlja na talon, ti suludi političari ne stavljaju na talon Srbe na Kosovu nego stavljaju na talon budućnost Srbije. Danas vidite nekoga ko gura kolica, dete u kolicima, danas se odlučuje o sudbini tog deteta, ne više o našim sudbinama. Mi smo svoje sudbine istrošili.
Daj bože da nam bude bolje, ali neka ulaganja koja sada predstoje, to su ulaganja u budućnost Srbije. Ta priča – rekla sam malopre da sam ja Dalmatinka – volela bih sad da vas sve pitam, kako bi sad izgledalo da Italijani dođu i Split i kažu – te i te godine, u 3. veku smo izgradili Dioklecijanovu palatu i ovo je italijansko. Mislim, stvarno jeste da je na tom nekom davnom delu teritorije – ali opet više bliže Raškoj nego Kosovu – jesu manastiri srpski ili su bili carevi i kraljevi srpski, ali to je bilo 9. i 12. stoleće. Mi smo u 21. stoleću. Srbija je Kosovo dobila na poklon od međunarodne zajednice 1912. godine, posle balkanskih ratova. Ta teritorija nije bila tu...."
------------
Srpska deca na Kosovu nemaju kolica, vec zice, logore, sram je bilo i nju i njene placenicke nesrpske satrape:evil:
Je li optuzila muslimanske novinare, je li optuzila siptarske, a hrvatske svakako da ne bi ni da je kolju, ona je Dalmatinka.

Kako nam kroje (i KO nam kroji), dobro nam i stoji- jos nismo poceli da se gusimo, ali nije iskljuceno!

Милошевић уместо да нареди да их мрак поједе он дозволио да дс и остале антисрпске хијене без већих сметњи пропагирају.

Пун је био Београд усташких и западњачких новинара и са тв. И извештавали како је Милошевић националиста и великосрбин!

А ту далматинку баш заболе ону ствар за пакао кроз који срби на ким пролазе свакодневно.

Ja podržavam ovu tužbu
Ja bih je pretočio u zakon.
Zašto?

Pustite glupe neprijatelje da odrade posao za vas.
Kada preuzmemo vlast, sve što treba da uradimo je da taj NJIHOV zakon okrenemo na njih-
TUŽBE PROTIV NOVINARA ZA RATNO HUŠKANJE PROTIV R. SRBIJE.

Pa po tom zakonu, optužiti i osuditi novinare koji su prizivali NATO bombe, i koji su podržavali NATO pakt :)

Ne treba srljati pred rudu...
Neki put neprijatelj odradi 90% posla za tebe....

Najvise glasova dobi...

Ko su novinari NUNS-a?
Ovejani srbomsrci.

------------

аУ, оволико мржње овако рано од сабајле ...

Ja podržavam ovu tužbu
Zašto?

Kada preuzmemo vlast, sve što treba da uradimo je da taj NJIHOV zakon okrenemo na njih-

Pa po tom zakonu, optužiti i osuditi novinare koji su prizivali NATO bombe, i koji su podržavali NATO pakt :)

А који сте то Ви који ћете да преузмете Власт ???

Али озбиљно !!!

Немој ми сад Дјукине памфлете,
лепоте ти ...

Па данас изађе тема о коалицији СНС-СПС уз благослов ДС !!!
Шта ће да се промени ???
Зајахаће Србију већи слуга од Тадића и Дачића ???

Биће некоме боље ???

Коме ???

аУ, оволико мржње овако рано од сабајле ...

Mrznja je iskazana u onome sto je rekla Nadezda Gace. Ako se tebi dopada sto ona misli da je nama neko poklonio KOsovo 1912, ako tebi ne smeta sto ne optuzuje novinare drugih otcepljeni a bivsih jugoslovenskih Republika, onda u redu.

Sta imam ja da mrzim Gace i njoj slice - ja ih prezirem, i nadam se da ce, kad se jednom vlast promeni, ONE i ONI biti ti koji ce odgovarati sto huskaju na Srbe i Srbiju:roll:

Mrznja je iskazana u onome sto je rekla Nadezda Gace. Ako se tebi dopada sto ona misli da je nama neko poklonio KOsovo 1912, ako tebi ne smeta sto ne optuzuje novinare drugih otcepljeni a bivsih jugoslovenskih Republika, onda u redu.

Sta imam ja da mrzim Gace i njoj slice - ja ih prezirem, i nadam se da ce, kad se jednom vlast promeni, ONE i ONI biti ti koji ce odgovarati sto huskaju na Srbe i Srbiju:roll:

СУПЕР,
ЕХТРА ...
БРАВО ....
[SUB]има ли још нешто а да сам заборавио ???[/SUB]

ЦООЛ,
ИН ....

:roll::roll::roll:

Nepotpisani su nama a NUNS veoma dobro zna ko je autor kog teksta, što se u redakcijama pomenutih novina može lagano proveriti. Ovaj donji histerično napisani red ne razumem pa će komentar izostati.

Valjda se tekstovi potpisuju zarad javnosti ne zbog Nunsa, javnost treba da zna ko je autor teksta pošo je tekst namenjen javnosti ne Nunsu.
Veze ti nemaš.

Pa NUNS bi uradio mnogo više i bolje da je recimo "očepio" sve one koji su krali novac, da je ponovo u svojim izdanjima pokrenuo pitanje svih nerešenih afera od 1990-te do danas...
Ali, ne lezi vraže...
Od ovih novinara koje sada prozivaju ne mogu dobiti nikakve pare ni sponzorstvo, ali od onih koje sam ja pomenuo mogu...

Sve u svemu, meni ovo liči na "lov na veštice" odnosno da skretanje pažnje sa mnogo obziljnijih i bitnijih problema...
Jer zaista, koga više briga za neke novinare koji su radili ono što im je bilo rečeno da rade, a neki su možda i sa preteranim nacionalističkim žarom izveštavali o svemu tome...
Koga je sada briga oko toga???

Ja podržavam ovu tužbu
Zašto?

Isao bi ti meni na robiju zbog tog znaka jednakosti izmedju hrabrih pionira otvorenog gradjanskog drustva i mracnih peruski TV Bastilje.

Ovde ja moram da upadnem. Ne zelim da branim Dragana i SPO, mozemo mi analizirati sadasnju politiku i pristup SPO-a ali sto se tice konkretno rata, znam dosta likova iz SPO-a koji su tada bili na ratistu i koji su poginuli. Slicna je prica i sa SRS-om. Uz nekoliko izuzetaka svi su se oni casno borili za svoj narod. I to im nikad necu zameriti.
Previse je vremena proslo od tad. Zna se ciji je i taj otpad sa spiska bio deo blizak SPS-u i Milosevicu. Tako da na pogresnu adresu upucujete prozivke.

Marko brate..ne shvatam ja njega za ozbiljno..on ti je tu negde u rangu pr.dr.mr.fr.Krstana Kovijanica...a i ne zna, da su dve porodice iz Hrvatske bile kod mene u mojoj kuci u izbeglistvu ,jedani sest meseci,a druga godinu i po dana..da mi je brat od strica kao dobrovoljac iz BG ugradio svoj zivot u temelje R.Srpske,da ne nabrajam sve..glupo mi je...on ti je jedno patriotsko blebetalo,internet ratnik,koji pre podne mrzi sebe ,a posle podne ceo svet....:dash::poludeo::udriglavu:

Back