YoYoVoLiPeZ
Početnik
- Poruka
- 5
da li postoji numerologija datuma venchanja? u smislu da se saberu brojevi iz datuma dok se ne dobije jednocifren broj koji ima svoje znachnje?
pozzz
pozzz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li postoji numerologija datuma venchanja? u smislu da se saberu brojevi iz datuma dok se ne dobije jednocifren broj koji ima svoje znachnje?
pozzz
pozzz
Ima ali taj datum treba odabrati tako da odgovara i jednom i drugom partneru. Ali pre svega treba napomenuti da je to jedna nijansa u citavoj prici. Jer ako im je kombinacija katastroficna to ce samo malo popraviti ( ublaziti ) dogadjaje. Pre svega treba odabrati dobro slaganje , pa onda kao slag na tortu datum vencanja.

Malo mi nije jasno ovo oko odredjivanja godine...Ako te ne mrzi kad budes imala vremena iskucaj dopunjeno izdanje.
Sve pohvale za angažovanje na ovako interesantnoj temi
Pretpostavljam da postoji neka "sličnost" između zajedničkih brojeva para, i datuma njihovog venčanja, odnosno da bi trebalo da brojevi (i ovi prvi i onaj drugi) ukažu na isto ili slično. Ima neko iskustva s tim ? (ja ne, pa pitam)
nice topic
od svih kvazi-nauka u koje sam upucen jedino me numerologija nije nikad interesovala...
Da li neko zna na koji nacin se vidi neharmonicno ispoljavanje u necijem braku/vezi,tj,tendencije prema nasilju,ukoliko postoje?Da li se to moze videti iz dobijenog trobroja ili se otvaraju numeroloske karte oba partnera?Unapred hvala na bilo kakvoj informaciji koja mi moze biti od pomoci..
Kako mislis iz dobijenog trobroja, mislim iz njihovih kodova- bioritamski , generacijski i licni........to?
Jer ako imaju mnogo sedmica u zajednickom kodu , p jos i kombinovano sa osmicama, onda su to jako teske veze po pitanju svega toga sto si nabrojala.
Sta si mislila pod "zajednicki kod"?Ja sam pod trobrojem mislila na biorit,gen. i licni br.
Evo dacu ti primer iz licnog iskustva:
Ja sam rodjena 17.03.1982. a tadasnji partner 20.02.1975.g.
kada se nasi brojevi svedu dobije se 663
Dakle 224
+ 448=
663
ja iz samo ovog proracuna ne vidim da postoje negativni aspekti,to mi nije jasno,gde se to moze videti?
Hvala ti puuuno za odgovor!
Sale,vasa kombinacija je 191 i lako moze doci do braka druge polovine ove godine.
. Posebno se iz tvojih kodova vidi da nesto "napredujes" u zivotu u drugom delu 2008. dobri ste vi pregurali drugu polovinu 2007. Mada bi meni lcno vise od koristi bilo da znam kada je veza pocela u kojoj godini i u kojem mesecu, to pokazuje koliko veza koja je zapocela moze da se " protegne ". Pa ako mozes i taj podatak da dostavis ( na primer : poceli smo da se zabavljamo jul 2006 )