Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto, ne možeš ni tuđeg muža pozajmiti, da ti ne uvale i dete
pa ne možemo da se blamiramo pred detetom pobogu, mogu samo da ti ispopravljam čoveka, onda se on vrati i kaže: lunasa maj diiir, uplatio sam ti produženi vikenaad u banji/onoj čim se pređe mađaronija/ da se krčkaš u đakuziju, ideš u velnes, spa..šetaš bele frotirske papuče 3 dana i 3 noći, dok ja čuvam naše čedo

idi bre golube u dupe, jesam ti rekla da sam vizuelni tip![]()

Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?
Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti?
Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?
To ja tako bestidno samo petkom, kao Englezi kad se napiju na kraju radne nedelje, ostalim danima sam skrušena.Sram te bilo!
To ja tako bestidno samo petkom, kao Englezi kad se napiju na kraju radne nedelje, ostalim danima sam skrušena.

sta su ti krugovi?
blesava, slatka i bestidna svim danima..![]()
golube sve se nesto mislim,ostaces ti i bez gaca i bez perja ,a mora neces ni videti![]()

Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?
Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti?
Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?

ElaboratKad talasi nisu veliki ni pesak se ne podiže, bar ne onaj na CG primorju severnije od Bara, koji je srednje veličine. Imaš šljunkovite plaže, sitan šljunak je jednako udoban za ležanje, a ne uvlači se nigde. Druga opcija ti je da pronadješ stenu koja leži u plićaku, ima pogodan oblik.i obrasla je onom morskom travom koja liči na mahovinu.A ono što je Petunija pisala mislim da se odnosi na dejstvo morske vode koje je suprotno od dejstva lubrikanata.
Takva su bar moja iskustva, koja su malo starijeg datuma, ja sam ozbiljan gospodin i u ovom veku bavim se sportom samo na za to predvidjenim i propisno obeleženim površinama, ne znam da li se nešto promenilo u medjuvremenu
I Metlo, pre šljunka ili obrasle stene najbitnije je da nadješ dečka.
Što se tiče peska u raznim otvorima, meni je uvek smetao pesak u gaćama, gaće ga zadržavaju i posle tri pranja u mašini (sve s arielom). Kad sam gologuz, spere se lako. Naravno, prilikom boravka na pesku trudim se da njime ne zasipam telesne otvore. Ako pustiš da te deca zakopaju u pesak, svejedno ti je imaš li gaće na sebi ili ne.
Da još dodam, cela ova priča o pesku, šljunku i td. nema nikakve veze sa nudizmom. Nudizam nije radi sexa (mada se sve u životu vrti oko sexa).

AaaaaaDanas sam bio na velnesu tamo u mom fitnes studiju i ležeći tako gologuz, a poveden svim ovim pisanijama na temi, počnem da zagledam žene okolo, po prvi put posle godinu dana - ako ćete da mi verujete (a niste valjda ludi da mi stvarno poverujete).
I primetio sam jedan zanimljiv obrazac ponašanja kod njih, koji možete u budućnosti u naučnim krugovima citirati kao "Golubov aksiom": Ugao raširenosti nogu kod žena koje se sunčaju gole, upravo je srazmeran godinama starosti.

Za moj porođaj su u sali bili prisutni doca, babica, troje specijalizanata i čitava grupa studenata sa faksa
Jedna plaža je, takoreći, ništica naspram toga![]()