Nudizam

Mne, samo u svrhu istraživanja i uporednog pregleda stanja genitalja, kad sam bio klinac....pa sam upadao čamcem sa drugarima na nudističke plaže.

Odlazili bismo kad smo bili provaljeni, pošto smo se kikotali i zaebaali na račun tuđih telesa,...kvarno, al zabafno.....

Msm, kapiram naturizam, al to ništa nije napredovalo. Msm, ako neko voli da se sunča gologuz, igra karte sa ženskama na plaži, što nije taj naturizam prerastao u pokret...hodajmo goli ulicom jednog dana u toku godine...znači, to je kao intimnija stvar i nevažna sasvim. okej..

Mne, samo u svrhu istraživanja i uporednog pregleda stanja genitalja, kad sam bio klinac....pa sam upadao čamcem sa drugarima na nudističke plaže.

Odlazili bismo kad smo bili provaljeni, pošto smo se kikotali i zaebaali na račun tuđih telesa,...kvarno, al zabafno.....

Msm, kapiram naturizam, al to ništa nije napredovalo. Msm, ako neko voli da se sunča gologuz, igra karte sa ženskama na plaži, što nije taj naturizam prerastao u pokret...hodajmo goli ulicom jednog dana u toku godine...znači, to je kao intimnija stvar i nevažna sasvim. okej..

Pa kako je trebalo da napreduje?
I što bih hodao gologuz ulicom, da me neki ulični džukac zameni za viršlu, pa me osuneti u prolazu?
Biti gologuz ima smisla tamo gde to ima smisla, što bih skidao gaće tamo gde ne smem da hodam bos?

Pa kako je trebalo da napreduje?
I što bih hodao gologuz ulicom, da me neki ulični džukac zameni za viršlu, pa me osuneti u prolazu?
Biti gologuz ima smisla tamo gde to ima smisla, što bih skidao gaće tamo gde ne smem da hodam bos?

Pa toe zato što ja ne vidim poentu da si naturista, kad ideš go samo nudističkim plažama......zar nudisti nemaju potrebu da budu egzibicionisti tu i tamo i na raznim mestima? :lol:
msm, toe moje nerazumevanje..

- - - - - - - - - -

Nemoguče da vam se skidaju gaće samo na nudističkim plažama....

ja sam najgori a ovi u kupacim su super!
to isto ko ovi vjernici, koji ***** idu u crkvu, nego zato sto su zli i rade lose stvari, necu valjda ja da idem

- - - - - - - - - -

kad cujem da je neko vjernik i sl. odma pomislim kako je los covjek....

sto je nemoguce, jel ti ne smetaju mokre gatje kad izadjes iz vode?:lol:

Ne, osuše se za 5 min, al kapiraš da npr na Adi ti ideš go ceo dan....ideš u restoran gologuz, stolice koje su rabila gologuzi godinama...nači, nije poenta samo u sunčanju i kupanju nego u golom telu, objektu i plažama za nudiste...i sad, ti 15 dana budeš nudista i odjednom ugradskom prevozu nosiš gaće.....pa msm, odluči se... ( :

Ne, osuše se za 5 min, al kapiraš da npr na Adi ti ideš go ceo dan....ideš u restoran gologuz, stolice koje su rabila gologuzi godinama...nači, nije poenta samo u sunčanju i kupanju nego u golom telu, objektu i plažama za nudiste...i sad, ti 15 dana budeš nudista i odjednom ugradskom prevozu nosiš gaće.....pa msm, odluči se... ( :
pa ne znam, nije tako
ja sam isla na nudisticku plazu, i kad sam isla na kafu moj peskir ide sa mnom..mism higijena malo ovo ono:)))
ok mi je suncanje i kupanje bez iceg, i to je to

Ma, nemam ništa protiv. Nego bih ja to omasovio kao pokret..šo ne postoje bazeni za nudiste...sve ih po nekim boodžacima ostavljaju...golo telo, majka priroda..
Možeš, eto, da se prošetaš gola u znak protesta : o )

Protiv čega hoćeš, ko da je bitan povod, slobodno prošetaj :lol:

Oket..ja nekad kad isplivam, skinem tjega, pa se zabavljam i ronim i tako to....da ih izgubim, izašao bih kao Apolon nasred gradske plaže go..ša me briga... što da se stidim svog tijela....

pa da,
kad sam bila klinka, brucos, imala sam jednu prijatlejicu koja je bila balerina. odem kod nje kuci, kaze ona e moram da se istusiram..i lepo se skine gola u sobi predamnom, i ode u kupatilo i kaze aj mi pravis drustvo:D
ja mukica privincijalaka :zcepanje:
ona od malih nogu po tim svlacionicama, to joj ko dobar dan:)

pa da,
kad sam bila klinka, brucos, imala sam jednu prijatlejicu koja je bila balerina. odem kod nje kuci, kaze ona e moram da se istusiram..i lepo se skine gola u sobi predamnom, i ode u kupatilo i kaze aj mi pravis drustvo:D

Ma htela je ona da se medjusobno sapunjate...:per:
Zaebate te balerine

- - - - - - - - - -

Ja ti već rekao - besmisleno je hodati gologuz tamo gde se ne bi usudio da hodaš bos.

pa da,
Ja ovako i dan danas pred svojim drugaricama ;)

M

Ja ti već rekao - besmisleno je hodati gologuz tamo gde se ne bi usudio da hodaš bos.

To bez izuzeztka podrazumeva da ideš go po kući uvek jer si naturista...
Da, nigde ružnijih telesina nisam video nego na nudističkim plažama. Kapiram, nije u tome poenta, al tamo se nekako najviše grupišu..kao u rezervatima :mrgreen:

Pa fina....kakva bi tamo bila..odeš u saunu na otvorenom -50...i bučuju te borovim šibljem nako golog i onda srećan trčiš i valjaš se po snegu..

- - - - - - - - - -

toe već nešto..čelendž

bila je neka emisija na tlc,kao neko naselje u americi,svi stanovnici hodaju non stop goli.idu u prodavnicu goli,sredjuju baste ispred kuce,idu jedni drugima u goste goli...

Back