- Poruka
- 132.842
Ugao raširenosti nogu kod žena koje se sunčaju gole, upravo je srazmeran godinama starosti.
ima tu i jedan visi problem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ugao raširenosti nogu kod žena koje se sunčaju gole, upravo je srazmeran godinama starosti.

Elaborat![]()

ima tu i jedan visi problem
![]()
Znam ja i bolje kad mi dodje. Nije baš da mogu da dostignem onog "Udri Muški" ili "umri Duški" ili kako li se već zove, ali znam dobrano da udavim...![]()
samo nastaviNudizam treba zabraniti .Jednom sam otisao na plazu i iz njihovih ociju se vidi da su to bolesne osobe..

Meni moj ginekolog sto me poradjao lajkuje slike na fb
Jel to normalno?
Nudizam treba zabraniti .Jednom sam otisao na plazu i iz njihovih ociju se vidi da su to bolesne osobe..
Golube sad ćeš dobiti vitaminsku bocu
![]()

QQ i L'L' što bi rekli Francuzi
Jel to boli, ti vitamini?

Nije video...štaš ti tako zdravog pogleda tamo?
to kao oni lečeni alkosi, ne smeju kap alkohola da ne zabrazde
- - - - - - - - - -
ono kad #usraćuse
zašto ti ne bi lajkovao fotke, ako ga imaš na fb? ti misliš nikada takvu vaginu kao što ti imaš nije video ili šta?

Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?
Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti?
Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?
Mislim da je stil zivota koji je OK na za to predvidjenim mestima. Nisam nudista, mada sam nekoliko puta bila i na nudistickoj plazi. Nebitno, skroz.Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?
Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti?
Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?
Jel to normalno?

Za moj porođaj su u sali bili prisutni doca, babica, troje specijalizanata i čitava grupa studenata sa faksa
Jedna plaža je, takoreći, ništica naspram toga![]()

isto, isto
samo cekala da virne i tetkica koja je isla i briskala sobe

a zasto ga uopste imas na fejsu?![]()
ja se ponadao da je kvinsi nudista![]()
Jel to normalno?

probala davno, nije to za mene. ni u toplesu se ne osecam prijatno.
a i volim kupace kostime, male minijaturne bikinije, meni je to extra sexi
Ma naravno. Mada, ne vidim zašto, kad je već sve video, pogotovo ako je bio carski.![]()
))