raindog
Domaćin
- Poruka
- 3.811
ćopati=jesti (bg varijanta
hasati)
hasati)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hasati)Leka:ucur...ucurivanje = uvlacenje, ulagivaje, ulizivanje.
underwater:Leka:ucur...ucurivanje = uvlacenje, ulagivaje, ulizivanje.
hm... za mene taj izraz ima drugo znacenje..
ucurivanje - nametnuti se nekome (mimo njegove volje) u neku kombinaciju...
bmwoman:kulishic...coolAnonymous:
bushena vodka (vodka shveps)
dunav (pelinkovac shveps)
ciciban (vin & borovnica)
ma...kulishic

Dolcezza:'leba masti..... :wink:

Dolcezza:'leba masti..... :wink:
Ovo me vraca u najranije detinjstvo, kada je mama bila dezurna, pa su na repertoaru sefa kuhinje (aka, tata) bila dva jela:
1. 'leba masti, sa varijacijom dodavanja aleve paprike
2. 'leba pekmeza sa varijacijom dodavanja putera izmedju..... :wink:

DOKONI UM:Dolcezza:'leba masti..... :wink:
Ovo me vraca u najranije detinjstvo, kada je mama bila dezurna, pa su na repertoaru sefa kuhinje (aka, tata) bila dva jela:
Daj ceo recept.
Od početka.
Ne samo dekoracija![]()
)
VARIJANTA 
underwater:DOKONI UM:Dolcezza:'leba masti..... :wink:
Daj ceo recept.
Od početka.
Ne samo dekoracija![]()
evo, ja cu....
lebamastialevepaprike za 4 osobe
sastojci:
* hleb, 500g
* svinjska mast, 75 g
* mlevena paprika (slatka ili ljuta vec prema ukusu), nekoliko prstohvata
* so (nekoliko prstohvata, ali manjih nego onih koji se koriste za papriku)
hleb iseci na parcad debljine oko 1cm... kada je hleb isecen, rasporedite parcad u matricu 4x2 ili 3x3 (u slucaju da ste tanje sekli), ravnomerno nanosite svinjsku mast dok ona u potpunosti ne prekrije povrsinu hleba (hleb mazati samo sa jedne strane)... kada zavrsite sa nanosenjem sloja svinjske masti na parce hleba, odlozite noz, pospite alevom paprikom i po zelji zacinite (so)
to bi bilo to... ukoliko negde zapne, PP
:wink:![]()
@ dokoni...jel sad ok?![]()
raindog:ne znam koliko je bash NS ali baronisati, nisam chula, ne pamtim od kad...
A ko ne zna šta taj izraz precizno znači, neka pročita poneki post Malog Uma, pa će mu objašnjenje biti vidljivo, u punom sjaju !!!

DOKONI UM:Baronisati znači LAGATI.
Potiče od najvećeg lažova Barona M.H.
A šta znači imati bliske kontakte sexualne prirode sa BARONOM eeee to će nam objasniti KRVAVI. Koji je baš iz te veze izašao krvav. :wink:
Da smo izašli krvavi, pa i jesmo, dok smo Minhauzen i ja, branili BEČ od Turaka, da bi ti imao sada, o čemu da BARONIŠEŠ !!!
P.S. u svemu ovome ne vidim nikakvu sexualnu konotaciju, pa me čudi da ti o TOME, valjda ti je na nedeljnom ručku naglašeno da TO mora da ostane striktno u ( užoj ! ) porodici, bez uplitanja sa strane, drugih osoba !!!
nsbee:Hej ljudi, ovo pitanje ne spada u ovu temu, ali me interesuje, pa ako neko zna neka mi kaze... - kako se na nemackom ili dr. jezicima kaze sponzor tj sponzorusa? Na engleskom je sugar daddy i gold digger
Hvala! :wink:
zovu ih VELINE...
jedna od zescih uvreda je reci nekome "va fanculo!" odnosno "idi u dupe!"... a vidi koliko smo mi uznapredovali na tom polju 8)