Smor (nadoknadjujem 5 karaktera)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NICS:Gari bas i nije Novosadski nego Satrovacki mada nisam bas siguran da je i Satrovacki
dalje...

mackica ns:Ja stalno govorim dindži![]()
A nisam znala, ali čula sam i da izraz 'gornjak', za jaknu od teksasa, koriste samo Novosađani. Jedan Beograđanin mi se smejao pola sata kad sam to rekla :?
gornjak, nego šta!
onda ti nisi cuo/la kikindjane,novobecejce..................tamo se frlja i s padezi...................Wilkołak:Zrenjaninci su najjaci po govoru!
Betty:prodajem prasce
inace, kaze se macka lovica jel?
HEMI 426:jeste, gari je skroz ns
a nastalo je od drugar, drugari....'gari.... :wink:

, "jes p*rco stagod ( jedna rec ) ", i u posledje vreme ......citiram Crnog Gruju ( Grujicu Mujicu
)Heh jeste pre desetak godina mi je dosao u goste brat iz Vranja i nije znao sta je kombaticaOrvel:Kombat-Ns izraz, inace je Spitfajerka
Macka Limanska- ovo je jedan od novijih
ja se skenjao da mozda tamo nemaju toga al kad je video reko je to je fajerka.Ladno je kod moje pokojne babe u selu postojao neki rom kome je to bilo ime. . .nesons:od novosadskih izraza jedino koristim : "....djes ba sa ima ....", "jes p*rco stagod ( jedna rec ) ", i u posledje vreme ......citiram Crnog Gruju ( Grujicu Mujicu
)
OOOOOOooooooooo SSSttttaaaaNNNoooojeeeee