Da li neko zna gde u BG mogu da se nadju MORA nozevi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo da je lepsi, nego je i puno cvrsci. Ne zaboravi, noz je alatka sa kojom moze i treba da se svasta radi.Pa da,napravljen od gibnja,ful tang,drska orahova.Namerno sam mu ostavio deblja ledja,nije mi bio problem istanjiti ga josh.Ovako mi je nekako lepsi.
Ne samo da je lepsi, nego je i puno cvrsci. Ne zaboravi, noz je alatka sa kojom moze i treba da se svasta radi.
Cestitam, lep rad, samo nastavi dalje.
Mozda jedna mala sugestija. Noz koji si napravio je po obliku pravi radni noz. mozda si mogao da na kraju drske probusis rupu za gajtan za osiguranje kada je noz u kanijama da ne ispadne.
Zdravo druze,Znam i prihvatam sugestiju.To sam i ja uvideo ali kasno,posto sam mu tretirao dsku.Razmisljam da mesto gde bi trebala biti rupa oblepim izolir trakom pa onda busim.Nadam se da tada necu napraviti neke slucajne riseve po drvetu.Moze i predlog ako ga ko ima.Kako sada izbusiti rupu???![]()
Da li neko ima telefon Miroslava Grošina iz Melenaca,
Cestitam druze, lep noz. Da li si ga kalio diferencijalno ili kompletno? Kako si izveo rep noza deo koji je u drsci?Evo malo da osvezim temu.
Ovo je noz koji sam pravio. Celik za secivo sam koristio od gibnja. Za drsku sam koristio kombinaciju orah-mesing. Duzina celog noza je 250mm a seciva 120mm.
Sugestije su dobro dosle.
za pocetak, noz je nastao kao alatka, ali i oruzje koje je koristio primitivni lovac i pravio ga je od kamena, roga zivotinja itd. kasnije pocinje izrada od bakra, bronze, gvozdja itd.za pocetak:
noz nije alatka kojom se radi svasta
o nozevim pitaj onog ko ga stvarno koristi
ovde imas opake face koje prave i koriste nozeve.
www.outdoors-forum.com