Novosti: Žarko P. osuđen zbog napada na policiju - priznao krivicu i u nagodbi sa tužilaštvom dobio 3 godine robije

radujem se sto ce kroz stradanje shvatiti da su im metode pogresne , pa ce se pokajati
dok ne stradamo mi se ne kajemo
takvi smo mi ljudi, gresni, slabi i gordi
Радујеш се страдању српске деце и омладине?
Радујеш се страдању оних које прогнају правде ради?

Радујеш се страдању српске деце и омладине?
Радујеш се страдању оних које прогнају правде ради?

(Зачало 21). 12. Све, дакле, што хоћете да чине вама људи, тако чините и ви њима: јер то је Закон и Пророци. 13. Уђите на уска врата; јер су широка врата и широк пут што воде у пропаст, и много их има који њиме иду. 14. Јер су уска врата и тесан пут што воде у живот, и мало их је који га налазе.

(Зачало 22). 15. Чувајте се лажних пророка, који вам долазе у оделу овчијем, а изнутра су вуци грабљиви. 16. По плодовима њиховим познаћете их. Еда ли се бере са трња грожђе, или са чичка смокве? 17. Тако свако добро дрво плодове добре рађа, а зло дрво плодове зле рађа. 18. Не може дрво добро плодове зле рађати, ни дрво зло, плодове добре рађати. 19. Свако дрво које не рађа добра плода сече се и у огањ баца. 20. И тако, дакле, по плодовима њиховим познаћете их.

(Зачало 23). 21. Неће сваки који ми говори: „Господе, Господе”, ући у Царство небеско; но који твори вољу Оца мојега који је на небесима. 22. Многи ће ми рећи у онај дан: „Господе, Господе, нисмо ли у име твоје пророковали, и твојим именом демоне изгонили, и твојим именом чудеса многа творили?” 23. И тада ћу им јавно казати: „Никад вас нисам знао; идите од мене ви који чините безакоње.”
(Зачало 24). 24. Сваки, дакле, који слуша ове речи моје и извршује их, упоредићу га са човеком мудрим који сазида кућу своју на камену; 25. и удари дажд, и дођоше воде, и дунуше ветрови, и навалише на кућу ону, и не паде; јер беше утемељена на камену. 26. А сваки који слуша ове речи моје и не извршује их, биће сличан човеку лудом који сазида кућу своју на песку; 27. и удари дажд, и дођоше воде, и дунуше ветрови и ударише на кућу ону, и паде, а пад њен беше страшан. 28. И када заврши Исус речи ове, дивљаше се народ науци његовој. 29. Јер их учаше као онај који власт има, а не као књижевници и фарисеји.

Evo sta JOS KAZE Hristos Bog i spas nas

Kaze da ne cinimo bezakonje. A napadi na policiju, spaljivanje tudjih prostorija jeste bezakonje.

(Зачало 21). 12. Све, дакле, што хоћете да чине вама људи, тако чините и ви њима: јер то је Закон и Пророци. 13. Уђите на уска врата; јер су широка врата и широк пут што воде у пропаст, и много их има који њиме иду. 14. Јер су уска врата и тесан пут што воде у живот, и мало их је који га налазе.

(Зачало 22). 15. Чувајте се лажних пророка, који вам долазе у оделу овчијем, а изнутра су вуци грабљиви. 16. По плодовима њиховим познаћете их. Еда ли се бере са трња грожђе, или са чичка смокве? 17. Тако свако добро дрво плодове добре рађа, а зло дрво плодове зле рађа. 18. Не може дрво добро плодове зле рађати, ни дрво зло, плодове добре рађати. 19. Свако дрво које не рађа добра плода сече се и у огањ баца. 20. И тако, дакле, по плодовима њиховим познаћете их.

(Зачало 23). 21. Неће сваки који ми говори: „Господе, Господе”, ући у Царство небеско; но који твори вољу Оца мојега који је на небесима. 22. Многи ће ми рећи у онај дан: „Господе, Господе, нисмо ли у име твоје пророковали, и твојим именом демоне изгонили, и твојим именом чудеса многа творили?” 23. И тада ћу им јавно казати: „Никад вас нисам знао; идите од мене ви који чините безакоње.”

Evo sta JOS KAZE Hristos Bog i spas nas

Kaze da ne cinimo bezakonje. A napadi na policiju, spaljivanje tudjih prostorija jeste bezakonje.
Ево не знам...
Мене је страх твог богохуљења...
И повлачим се са теме да се ти не би још више ваљао у то...

Теби треба помоћ.

Ево не знам...

Теби треба помоћ.

Sveto Pismo kaze sta i kako treba u zivotu ciniti

Ostaj u miru.

sto vece stradanje, vece pokajanje...po tudjim ledjima, ni sto batina nije puno

zn as li da je Hristom raspet i razbojnik koji je ubijao i pljackao decenijama

Pokajao se na krstu i sa Hristom je usao u carstvo Bozije.

Gospod nam oprasta ako i kada se pokajemo i najvece grehe.

Ево не знам...

Теби треба помоћ.

Ako ja hulim zasto mi Majka Bozija daje blagoslov da svake godine idem na Svetu Goru i Bogu se molim u vrtu njenom?

1000022758.jpg

Tebi je "nejasno".
Ostalima je jasno da ovakve incidente izazivaju Vučićevi batinaši, da bi banda botova mogla to da koristi za napad na "Blokadere".

druze danas sam gledao kako istaknuti blokader sef PSG-a za Novi Sad napada tuzioca i fizicki ga davi da bi ga sprecio da udje u zgradu suda gde covek radi.

Znaci nije ga Vucic na to nagovorio nego je covek prosto receno poludeo

Covek je napao tuzioca trazeci od njega da oslobodi 6 uhapsenih lica koji su uhapseni zbog pokusaja ubistva pripadnika Kobri prilikom paljenja prostorija SNS-a

U zapadnim drzavama tuzioca ne smes popreko da pogledas a ne da ga stezes za gusu i vrsis pritisak na njega

druze danas sam gledao kako istaknuti blokader sef PSG-a za Novi Sad napada tuzioca i fizicki ga davi da bi ga sprecio da udje u zgradu suda gde covek radi.

Znaci nije ga Vucic na to nagovorio nego je covek prosto receno poludeo
1. Kakve veze imaju narodni protesti koje su započeli studenti - sa pripadnicima političkih stranaka tzv opozicije, od kojih 90% radi za Vučića i njegovu mafiju?
2. Gde ti je snimak tog zapadnjačkog doopelisca?
Covek je napao tuzioca trazeci od njega da oslobodi 6 uhapsenih lica koji su uhapseni zbog pokusaja ubistva pripadnika Kobri prilikom paljenja prostorija SNS-a
Misliš na ono kamenovanje prostorija SNS-a od strane Ćaci batinaša, gde su se pripadnici Kobri protivzakonito našli, obezbeđujući nekog koga po zakonu ne smeju da obezbeđuju?
U zapadnim drzavama tuzioca ne smes popreko da pogledas a ne da ga stezes za gusu i vrsis pritisak na njega
U zapadnim državama ne smeš tužioce da optužuješ za državni udar zato što rade svoj posao - hapse kriminalce.
U Srbiji je to normalno.
Dalje?

Back