(Зачало 21). 12. Све, дакле, што хоћете да чине вама људи, тако чините и ви њима: јер то је Закон и Пророци. 13. Уђите на уска врата; јер су широка врата и широк пут што воде у пропаст, и много их има који њиме иду. 14. Јер су уска врата и тесан пут што воде у живот, и мало их је који га налазе.
(Зачало 22). 15. Чувајте се лажних пророка, који вам долазе у оделу овчијем, а изнутра су вуци грабљиви. 16. По плодовима њиховим познаћете их. Еда ли се бере са трња грожђе, или са чичка смокве? 17. Тако свако добро дрво плодове добре рађа, а зло дрво плодове зле рађа. 18. Не може дрво добро плодове зле рађати, ни дрво зло, плодове добре рађати. 19. Свако дрво које не рађа добра плода сече се и у огањ баца. 20. И тако, дакле, по плодовима њиховим познаћете их.
(Зачало 23). 21. Неће сваки који ми говори: „Господе, Господе”, ући у Царство небеско; но који твори вољу Оца мојега који је на небесима. 22. Многи ће ми рећи у онај дан: „Господе, Господе, нисмо ли у име твоје пророковали, и твојим именом демоне изгонили, и твојим именом чудеса многа творили?” 23. И тада ћу им јавно казати: „Никад вас нисам знао; идите од мене ви који чините безакоње.”
Evo sta JOS KAZE Hristos Bog i spas nas
Kaze da ne cinimo bezakonje. A napadi na policiju, spaljivanje tudjih prostorija jeste bezakonje.