NOVOSTI: Četiri milijarde uloženo u rušenje Srbije!" Vučić: Glavni organizator dolazi spolja - Znamo bar tri zemlje da su se posebno angažovale!

ako vas ne zanima tema, onda cekajte letece taksije, pre nego nepalci preuzmu stvar, posle znas kada cete da uFatite letece?a aljek i ana ce da smugnu, samo ce da nestanu kao stefanovic, ili macut, gde vam je on? gde je vesara, gde su vam ljudi? na sa'rani da nisu? nedonosce pokret za srbiju, gde vam je to? ugasili ste
Ovakav rezim se ne pobedjuje izborima, fasizam nije bio pobedjen izborima.

Lepo je lojalista biti iz Dojclanda. Uteklo se iz Acinog raja na vreme.

1757837418214.jpeg

Е па, ако је тако, жао ми Жекса.

Шалим се, није... :per:

А за мене се не бринем, добри оперативци су увек тражени. :lol:
nemaj brige, tu ti je ortak a bre Milun...........sredicemo nesto kod Putina.

увек неко даје паре за обојену револуцију

Кључ за пропаст обојене револуције јесте да не дозволиш инфилтрацију страних плаћеника и домаћих издајника у врх полиције, војске, тужилаштва и судства.

А ту је Вучић је заказао

Имао је 12 година да очисти службе од западних шпијуна и издајника

Ти баш навалио као смрт на бабу. Што то не питаш директно Вучића? Он је изнео тај податак, ја не. Само ти доказујем колико си у заблуди, острашћен, шта ли.

Вучић има бројне службе под контролом и неупоредиво боље од тебе зна кретање јер га оне свакодневно извештавају о стању свих релевантних ствари за државу Србију. Понекад и шире.

Желиш ли то да се промовишеш као бољи познавалац политике и дипломатије у државним оквирима од њега, Вучића?
Кажи нам, ко плаћа ове антиблокадере?

увек неко даје паре за обојену револуцију

Кључ за пропаст обојене револуције јесте да не дозволиш инфилтрацију страних плаћеника и домаћих издајника у врх полиције, војске, тужилаштва и судства.

А ту је Вучић је заказао

Имао је 12 година да очисти службе од западних шпијуна и издајника
ne bi reko da je AV zakazao. AV je izneo genijalnu pobedu nad obojenom revolucijom i stime ubrao sebi ogroman rejting kod gradjana Srbije , tako da ce danas i poslednji gradjanin Srbije glasati za njega. Dokazao je da je i te kako sposoban da brani Srbiju i njene gradjane od agresije anglo-americkih blokaderskih falangi.
Jos jednom, BRAVO VUCICU.

Глупо питање. Не знам ко их плаћа али знам да СНС има огромне паре. Легално.

Није ваљда да то не знаш?

Није ваљда да не знаш да СНС има нелегално огромне паре?

Сам председник је много пута, несвестан шта прича признао.

Нпр. сећаш се онога:" sede dva čoveka u kafani i onda dođe treći čovek sa 800 evra i da ovoj dvojici da uplate po pola"?

Back