NOVOSTI: Četiri milijarde uloženo u rušenje Srbije!" Vučić: Glavni organizator dolazi spolja - Znamo bar tri zemlje da su se posebno angažovale!

Rušenje Srbije

Tragedija u jednom činu
Likovi: predsednik neprijateljske zemlje, bankarski ćata, tetka iz Kanade, čuvar

Predsednik sedi u svom kabinetu, mrak, sijalica čkilji, on sedi zamišljen i blago zadimljenoj prostoriji, sa poluosmehom i cigarom i ispija viski. Ulazi ćata zadihan

ĆATA: Predsedniče, zvali ste?
PREDEDNIK: Jesam. Imam dobru vest. Tetka iz Kanade nam je poslala potpuno neočekivano 4 miljarde evra. Kaže "trebaće nam, dolaze teška vremena".
ĆATA: Mašala! Pa to je sjajna vest! Hvala tetki.... Znači zjapeća rupa u budžetu za zdravstvo je popunjena, a biće dovoljno da završimo onaj autoput, most da sredimo da se ne sruši, a možda ostane i nešto za nas, ako me razumete... hehehe... (namiguje)
PREDSEDNIK: Ne dolazi u obzir. Sve ove pare moraju biti uložene u ono što nam je najbitnije.
ĆATA: Šta može biti bitnije od ovoga.... druže predsedniče pobogu?
PREDSEDNIK: RUŠENJE SRBIJE!
ĆATA: Ma šta pričate predsedniče, jeste li jeli bunike? Da vam nije neko poturio nešto u taj viski?... kakvo rušenje Srbije? Šta mi imamo od toga? Šta nas briga za Srbiju i rušenje Srbije?
PREDSEDNIK: Ne razumeš ništa, očigledno. Oni napreduju brzinom munje, postali su za kratko vreme ekonomski tigar. Uvode leteće automobile, plaćaju strancima da dođu kod njih i grade im besplatne fabrike, cene spuštaju na nulu, uskoro će plaćati i narodu da ide u prodavnicu... pobogu, dok mi krpimo autoputeve? Imaju predsednika kome se klanja ceo svet, a mene niko ni da pozove na kafu! MORAMO SRUŠITI NJEGA TJ. SRBIJU! Dok to ne uradimo, ja neću mirno spavati.
ĆATA: Predsedniče, uz dužno poštovanje, vi ste poludeli. Odakle vam uopšte te informacije o Srbiji? To su laži!
PREDSEDNIK: Sve ja znam. Sve. Naišao sam na jedan web sajt, neki INFORMER koji ima sve te informacije, vlasnik je neki čovek sa čudnim zubima, ali taj zna sve o kosmičkom napretku Srbije. Mi to moramo zaustaviti ili nas više neće biti. Bićemo izbrisani sa mape ako ne SRUŠIMO SRBIJU; RAZUMEŠ LI TI MENE?!?!?!?

ĆATA: dobro predsedniče, ako ste tako odlučili, krećemo u akciju. Idem da pišem naloge za isplatu kome treba.

Ćata izlazi iz kabineta, u prolazu diskretno šapne čuvaru "donesite mi jednu ludačku košulju. Imamo problem."

ZAVESA

predstava TELEFONSKI RAZGOVOR

mama iz amerike : sine pazi se vremena su sarenolika i gadna, srbi se resavaju sistema. Onaj cika je rekao da je vreme da me posetis.

sin u srbiji: dobro mama, ua tramp ,ua rusija!

mama iz amerike: ua!

ZAVESA

mama iz amerike : sine pazi se vremena su sarenolika i gadna, srbi se resavaju sistema. Onaj cika je rekao da je vreme da me posetis.

sin u srbiji: dobro mama, ua tramp ,ua rusija!

mama iz amerike: ua!

ZAVESA
Šta je, i ti počeo da braniš Vučića i lažljivi režim?

Pa dobro, znao sam ja da ti nisi zaista opozicionar.

gluposti par exelans
savetnik bler Pogledajte prilog 1783778

sto se NEMACKE tice , poznato je da je evropska komisija donela zakljucak da je JADAR STRATESKI PROJEKAT ZA EU I NJENU PRIVREDU
da nemacka najvise gura i podrzava taj projekat.
dakle sa nemcima ste na prst u dupe. a tu je i ''burazer'' sreder najomiljeniji gost po mitinzima sns sekte
Pogledajte prilog 1783779

dakle?

lazi kao i obicno.

spremajte cetkice.
da stavljam slicice opozicije sa najgorim europskim sljamom koji istinski mrzi srbiju? mozemo krenuti od blokadera i njihovim slicicama sa piculom i ostalom ustaskom ekipicom

Šta je, i ti počeo da braniš Vučića i lažljivi režim?
taman posla, sistem predknjava ,srbi idu do konacnog oslobodjenja od tog jarma

Pa dobro, znao sam ja da ti nisi zaista opozicionar.
to zapravo nisi ti.
tvoja usa je sa rezimom na prst u dupe.

tvoja usa je sa rezimom na prst u dupe.
Nije "moja USA" već ovaj koji im je trenutno predsednik, protiv koga bih ja glasao da imam pravo glasa u USA. Ali nemam.

Dve strane istog novčića, njihov i naš predsednik.

Nije "moja USA" već ovaj koji im je trenutno predsednik, protiv koga bih ja glasao da imam pravo glasa u USA. Ali nemam.
cekaj malo, opet ua tramp ideologija

a sta bi ovo ?
1757752257569.png

nije li tada vucic nosio nase milone evra da podrzi fondaciju hilari klinton koju je podrzao na izborima protiv trampa jer je kako rece pametan ?

mislis zaboravilo se...
Dve strane istog novčića, njihov i naš predsednik.
1757752306538.png

na ovu dvojicu mislis ?

Ovo vec mogu da razumem.interes.kada platim nesto da se uradi ocekujem posao da se završi.
E da izvor informacija su mediji zvanicno prijavljeni kod nas a ne oni iz Luksemburga koji nekima kao sveto pismo...
Ти да било шта разумеш, разумео би да је ово чиста лаж.

cekaj malo, opet ua tramp ideologija

a sta bi ovo ?
Pogledajte prilog 1783785
nije li tada vucic nosio nase milone evra da podrzi fondaciju hilari klinton koju je podrzao na izborima protiv trampa jer je kako rece pametan ?

mislis zaboravilo se...

Pogledajte prilog 1783786

na ovu dvojicu mislis ?
stavljas iste slicice citavo vreme ponavljas se kao pokvarena ploca ali ipak slicice blokadera sa ustaskim sljamom ne stavljas zasto?

Ти баш ништа не схваташ. Не можеш окривиту државу јавно ако појединци из ње воде неку антисрпску кампању незванично и из сенке. Зато си ту где јеси. Никад дипломата од тебе. Ни политичар. Као ни од ових које цитираш.

Блокејска филозофија.

Ja ne verujem ni jednom političaru dok ne proverim;)
Čude me samo osobe koje uzimaju zdravo za gotovo svaku informaviju koja im se servira.
Ne treba da se ide daleko,samo se pogleda ovde koje dezinformacije se objavljuju u roku od oma cim stigne nalog(blokaderosi)
Inače, ove tvoje info sa režimskog medija su apsolutna istina
:mrgreen: U kom roku si je postavio, recimo sad odma
:mrgreen: Kako proveravaš političare, odaj nam tajnu 😂

Inače, ove tvoje info sa režimskog medija su apsolutna istina
:mrgreen: U kom roku si je postavio, recimo sad odma
:mrgreen: Kako proveravaš političare, odaj nam tajnu 😂
Da si ti meni živa i zdrava
Samo je javno izneo "sinoc" to a znalo se već.
Isto kao sto sam od tvojih cuo jos pre 15 marta da možete da radite šta ocete imate zastitu:whistling:
Znas kako informacija je cudo;)

Da si ti meni živa i zdrava
Samo je javno izneo "sinoc" to a znalo se već.
Isto kao sto sam od tvojih cuo jos pre 15 marta da možete da radite šta ocete imate zastitu:whistling:
Znas kako informacija je cudo;)
Od "mojih"? Kako meni to niko nije javio, neko od tvojih, recimo 🤣

Ти баш ништа не схваташ. Не можеш окривиту државу јавно ако појединци из ње воде неку антисрпску кампању незванично и из сенке. Зато си ту где јеси. Никад дипломата од тебе. Ни политичар. Као ни од ових које цитираш.

Блокејска филозофија.

Али можеш да јавно поменеш те појединце који воде антисрпску кампању.

Проблем је што ти појединци не постоје. То је само прича за његово заблудело бирачко тело, да неко мрзи Вучића и спреман је да одвоји 4 милијарде долара за његово рушење.

Back