Govorim ti da je to puka slucajnost jer nisu smeli da ukljuce radare duze od par sekundi. Desilo se baz kao sto st desio cunmi u Japanu.
Nego... sta su jos po Nasim zvanicnim izvorima (ne Informer, Kurir.....) jos oboroli?
I zasto ne unaprede Kraguje vec kupuju Rafale od NATO?
Znas kako su mene napusili Slobini eksperti kad sam sa profanima nudio da resimo problem da uvek moze da bude ukljucen svaki radar....
I sad mogu da se ebu , ko god da je...nek ratuju svi zajedno...jedni protiv drugih , kako hoce....ja hteo da ako obezbedim da uvek imas ukljucene radare, dzabe ti avioni, pa ces malo vise da pazis , nece se toliko unistavati....moras da prizemljis i avione, rakete lakse paziti...
Kazu sta ce to nama...
Vremenom shvatis da je sva ona prica o razvoju svesnih u civilizaciji suplja prica...
Itekako se pazi kako se razvija, i itekako je ukljuceno stalno razaranje, i pohlepa i sve ono najruznije...
Dodje ti gomila, to je bilo posle,, ljudi koji se izvinjavaju i kukaju kako ce morati da budu jajare...naravno onda ide reciprocitet pa ce morati da budu i borci pa zrtve, pa pokojnici...sve to ide povezano...
Mnogo je jaci Tanatos nego bilo koji normalni deciji poriv, ono sto uvodi svako mirno bice u san...afla zen zelja u dushi...
Pogledajte koliko ljudi vodi ljubav a koliko stiska zube dok vodi ljubav....1 prema 10.....i vise..
Da ne pricam da mi danas niko ne veruje ako ne ubacim kao argument kome cu da pomrsim racune, tj odakle ce doci korist i pakost i otimanje trzista ili nanosenje stete....bez toga samo pricam bajke ljudima..