mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Evo i vama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marginalci

DOKONI UM:Setio sam se još jednog :
"Željko Joksimović" onaj mali ciga (rom) koji nosi buket ruža i prodaje ih.
Mali je pljunuti "lane moje"![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
storm cloud:DOKONI UM:Setio sam se još jednog :
![]()
![]()
Hehe, ja sam dobila ružicu sinoć.ops:
ops:
![]()
![]()
DOKONI UM:storm cloud:DOKONI UM:Setio sam se još jednog :
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
Ma kakvi !!! To je, diskretno, izvučen citat iz one stare, narodne : " ... sinoć mi je ruža procvetalaaaaaaaaaaaa " !!!
Tetovirala si se :shock:
:wink:
krvolok:DOKONI UM:storm cloud:DOKONI UM:Setio sam se još jednog :
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
Ma kakvi !!! To je, diskretno, izvučen citat iz one stare, narodne : " ... sinoć mi je ruža procvetalaaaaaaaaaaaa " !!!
krvolok:DOKONI UM:storm cloud:DOKONI UM:Setio sam se još jednog :
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
Ruzooooo mojaaaaaa
mladosttt sam ti daaaaaaaaalaaaaa
nesons:Nerviraju me ovi sto zicaju lovu na semaforima !
E, a da vidite situaciju :
U nedelju u BG, pred pocetak finala u odbojci ...
Dolazi lik i trazi jos samo 40 dinara da bi usao u Arenu ( tj. fali mu za kartu ) ,
pa reko : ...Skim ides ?
kaze on : sa zenom !
a gde ti je : ...eno tamo u masi !
E super evo ti 30 din !
Okrenuo se i vice , dace bog da pobede plavi , ziveli plavi , ....
Bio je smesan ! ( verovatno je posle otiso na pivce )
Nije bio rom !
storm cloud:A je l' znate onog tipa što SVAKO VEČE stoji, skrštenih ruku, tamo na kraju Dunavske, prema parku? Devedesetih je stajao na mestu gde je danas MK, a od kad je kafić otvoren, premestio se u Dunavsku.
underwater:a ovi sad sa fasciklama?
danas popodne u 'trciki', cetiri starta (svi sa fasciklama) u sat vremena...
DOKONI UM:underwater:a ovi sad sa fasciklama?
A u fascikli fotokopija novisnkog članka...![]()
GoldenLady:DOKONI UM:underwater:a ovi sad sa fasciklama?
A u fascikli fotokopija novisnkog članka...![]()
novinskog clanka o..? kakva je sada prica u pitanju?
Klika je bio sa Limana, isao je u os Jovan Popovic, a u srednju gradjevinsku smer, cetvrti stepen., smer - geodetjel neko zna nešto više o kliki?
ja sam samo ovo pronašao, iz pera dr pop-a, "Ja sam inace onaj koji peva o Wartburgu i Trabantu" :
Bus nije bio, niti je sad Techin, on ga je samo vozio, tu kobnu kratku deonicu, od Radgone do Lenarta, gde je puklo, A PUKLO JE ZESCE!
I to sve, jer se je gazda, sofer nas tadasnji, legendarni NIKOLA KLIKOVAC KLIKA, malo umorio, pa zadremo.
Klika je kombi kupio od Raleta Gajica, '73. godiste bese, braon boje, sa dvoje bocnih vrata, obojen u teget, tu negde, tih dana.
Posto smo mi morali na tour po Sloveniji, a vozilo neupotrebljivo ostavismo u Lenartu, shugavom, u Ljubljani pozvasmo MISHKA, drugara GOBLINA i nas, koji kojim slucajem imashe bus iz '72. jarko narandzast, neregistrovan, ispravan, sa oko dve stotine malenih nalepnica mesta sirom Evrope, gde je Mishko vozio slovenacke bandove, pa to lepili digod.
I mi ti tu opicimo nase NS tablice, i put pod kotache, uzduz i popreko, istina ne velike, ali svakako, predivne Slovenije, u planine, na more, i nazad. Jednom su nas, samo jednom, zaustavili prometnici njihovi i samo konstatovali da imamo (MISHKO IMA) kanticu farbe, pa kao kad slupaju-da odma poprave, na stranu sto u dozvoli pise teget boja, a kombi jarko narandzast.
E tu u pricu ulecu legende bube, buseva i slicnih iz predgradja Ljubljane: STOLE i SLAVE POPOVICH, poreklom sa SHAR planine, u Ljubljani vec 40 godina (Stole, Slave tamo rojen).
Od sina uzimamo 1300 motor, mada je tata imao i 1600, ne znam sto smo to tako odigrali, manjak para, sto li, ili tata nije hteo sinu da minira posao, tek nam oni spakovase, uz preinaku izduva, ili usisa masinu, mi odosmo kuci, na dan kad su u aprilu '97. ubili BADZU, rece nam carinik na Backom Bregu.
Isli smo digod posle toga sa slabijom masinom jos par godina, stajali kad nestane benzina, i posle jedared prestali da koristimo Klikine usluge, zbog prevelike opustenosti istog, kombi sam jos jedno vreme vidjao, sad vise ni to, ako te zanima, videcu Kliku ovih dana, pa ga pitati za bus.
I jos nesto, u njemu nije bilo sedista, nego fotelje iz AKUD Sonje, poredjane u krug, a u sredini pepeljara, na motoru vrece, da se spava, MILINA JEDNA!!!
Izvini ako sam bio preopsiran, takva je to prica...
Pozdrav od Bebe i mene.
U Novom Sadu, 11.4.2005. dr POP
https://www.thegoldenbug.com/sr/komentari/kazu_mi_da_novog_imate_clana_3_0_197_342