Novosadski advokati i mali pravni saveti

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
predbracni ugovor je nesto sto je u buducnosti - znaci podpisujes svoju sudbinu a i nemas pojma sta te ceka !?
I bez ugovora se sve lepo moze sabrati i oduzeti ( u vecini slucajeva ).
Ugovor je dodatna nervoza ( jednog dana ), mozda cak i ucena ?!
To je jednostavno medjuljudski ugovor ( sto se razlikuje od svih drugih ), koji je i najtezi ! ( ako krene nizbrdo ).
U svakom slucaju NE !:)

nesons:
predbracni ugovor je nesto sto je u buducnosti - znaci podpisujes svoju sudbinu a i nemas pojma sta te ceka !?
I bez ugovora se sve lepo moze sabrati i oduzeti ( u vecini slucajeva ).
Ugovor je dodatna nervoza ( jednog dana ), mozda cak i ucena ?!
To je jednostavno medjuljudski ugovor ( sto se razlikuje od svih drugih ), koji je i najtezi ! ( ako krene nizbrdo ).
U svakom slucaju NE !:)
... али је мало теже и ПОДЕЛИТИ, а без већих грађевинских радова, типа БЕТОНИРАЊА у дворишту ! :-)

jakako :) mada nisam nikada leteo paraglajdingom........

meni je padobran spasilacko sredstvo a ne sportski rekvizit! u vojvodini uslovi za paraglajding su veoma ograniceni tako da taj sport nema neki vec broj pristalica........u prevodu fruska gora i vrsacki breg su idealni za pocetnike ali nedovoljni za neki ozbiljniji duzi let :)

a predbracni ugovor? :)

za ili protiv i naravno zasto? :)

da li advokati i pravna nauka mogu da nam osiguraju ekonomski nezavisan brak? sto po meni i nije lose jer kada su oba bracna druga ekonomski zbrinuta, onda je i veza tj brak "laksa za odrzavanje" ??!!

proka1:
kad smo vec kod braka, razvoda i sl, ajte moji forumasi da vas cujem:

sta mislite o predbracnom ugovoru????

One koji podržavaju pitam samo jedno : ŠTA JE PREDMET TOG UGOVORA ?
Zakon jasno kaže da je imovina bračnih drugova zaebna od imovine stečene u toku braka koja se ima smatrati zajedničkom.
E sad ako neko ima nameru da ugovori da se svaka godina koju izdrži sa nekim u braku, može izraziti u evrima...to je već pitanje i predmet "Ugovora o poslovnoj saradnji" :idea:

pa da znas da i nije, tiraz je verovali ili ne rasprodat!!!!

nego, da li je ko ovih dana dobio ljubavno pismo od elektrovojvodine, informatike ili gasa??/

informacija iz dnevnika:
oko 100.000 tuzbi od strane ova tri gradska preduzeca dobili su ovog meseca novosadjani????

puta 2-3.000,oo din adv troskova, plus takse 1-2.000 din
suma sumarum ~ 500.000.000,oo dinara !!!!!!!!!!!!!!!
po milijarde moj narode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back