Novogodisnji koncert u Beogradu

Ne znam da li ste pratili na televiziji ili ste prisustvovali licno, kakvi su vasi komentari?
Serifoviceva pevala je kvalitetno kao sto i prilici pevacu njenog kalibra. Dok je Karleusa bila katastrofa.
Marija je uzasno pevala
Ali i Jelena Karleusa
Pratila sam neko vreme na b92

Kakav je fals napravila u prvom stihu pesme od Toseta Krade li te cesta..
I pucao joj glas, Mariji Serifovoc
Te se to nastqvilo sve do kraja...

A Jelena Karleusa, pevala je bez duse, bez osecanja, ono sve sto pridikuje onim jadnim takmicarima u ZG
Licemerno

A i da kazem
Ona špica, sta li je vec bilo JK i ona hrpa Deda Mraza...mislim da je bilo suvisno, bas suvisno...

Marija je uzasno pevala
Ali i Jelena Karleusa
Pratila sam neko vreme na b92

Kakav je fals napravila u prvom stihu pesme od Toseta Krade li te cesta..
I pucao joj glas, Mariji Serifovoc
Te se to nastqvilo sve do kraja...

A Jelena Karleusa, pevala je bez duse, bez osecanja, ono sve sto pridikuje onim jadnim takmicarima u ZG
Licemerno

A i da kazem
Ona špica, sta li je vec bilo JK i ona hrpa Deda Mraza...mislim da je bilo suvisno, bas suvisno...
Za Mariju se ne bih složio.
Karleuša jeste užasno pevala.

To sam juče komentarisao, kritikuje takmičare u ZG, a sama peva očajno live.
Licemerno jeste, veoma.

Ma, katastrofa ceo nastup. :D

Ono je bio krindž gledati na televiziji. Čestitala je novu godinu svima i onda shvatila da još ima do 12. A sve vreme dok je govorila zadihala se od plesa. Onda je opet počela da čestita pre 12 da ubije vreme. Ljudi nisu reagovali na njene pesme. Kad god je rekla: "A sad vi", bukvalno niko se nije čuo. Mene je bilo sramota u njeno ime.

Ono je bio krindž gledati na televiziji. Čestitala je novu godinu svima i onda shvatila da još ima do 12. A sve vreme dok je govorila zadihala se od plesa. Onda je opet počela da čestita pre 12 da ubije vreme. Ljudi nisu reagovali na njene pesme. Kad god je rekla: "A sad vi", bukvalno niko se nije čuo. Mene je bilo sramota u njeno ime.
Ja sam ovo propustila

A Jelena Karleusa, pevala je
ne bih ja to nazvala pevanjem....kao i uvek, zena ispusta strasne, neartikulisane zvuke...strasno je i koliko je mladih bilo u publici i pratili to silovanje usiju...
Rekoh mnogo pre, bolje da su doveli ulicnog pevaca Naser Gasi, nikakav trosak za scenu...ma ni ozvucenje ne treba...a peva sta oces, i to tacno

Изгледа сам добро прошао што сам углавном пустио страни програм (који није имао везе са новом годином).
Ово наше сам бацио поглед шта има... и продужио даље.

Најбољи програм, осим певања, сам нашао на РТС2 - шест филмова Звезданих стаза у низу (кога занима може да пусти одложено на каблу).
Негде сам видео и Хобита, али не могу да се сетим где :think:

Изгледа сам добро прошао што сам углавном пустио страни програм (који није имао везе са новом годином).

Најбољи програм, осим певања, сам нашао на РТС2 - шест филмова Звезданих стаза у низу (кога занима може да пусти одложено на каблу).
Cini mi se da ti je Hobot na b92
I ja sma videla pre neko vece

A veceras ima film toma na rts1 od 21 bese valjda

Bila je i trilogija matrixa na nekom kanalu :D

Cini mi se da ti je Hobot na b92
I ja sma videla pre neko vece

A veceras ima film toma na rts1 od 21 bese valjda
Браво... јес' на Б92, од 1 ујутру на даље. Данас и сутра "већ" од око пола 11 увече (други и трећи део).

А Тома је од 21:15.

Bila je i trilogija matrixa na nekom kanalu :D
О... Могао бих да погледам први део z:lol:

Koliki mazohista treba da budeš pa da gledaš onu spodobu? :zeek:

Браво... јес' на Б92, од 1 ујутру на даље. Данас и сутра "већ" од око пола 11 увече (други и трећи део).

А Тома је од 21:15.

О... Могао бих да погледам први део z:lol:

Matriks je na HBO1

Screenshot_20220101-170513_Chrome.jpg

Screenshot_20220101-170617_Chrome.jpg

🤔 🤯
Screenshot_20220101-170920_Chrome.jpg

Back