Novogodišnja euforija? Celodnevne gužve u Beogradu

Vuk Samotnjak

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.283
Uprkos epidemiji, počele su gužve karakteristične za ovog doba godine te se veliki broj ljudi na ulici i gradskom prevozu sreće tokom čitavog dana.

Trenutno su, kao i obično, najveće su gužve na mostovima u pravcu ka centru grada. Ipak, na mostu Gazela gužva je primetna i u suprotnom pravcu.

Takođe, kolona je i na Pančevačkom mostu u smeru ka Pančevu, dok je potpuno prohodno u smeru ka Beogradu, pokazuju Naksi kamere.

Veliki broj vozila je i u okolini Vukovog spomenika, kao i na Trgu Slavija i Autokomandi.

Prohodnije je na Novom Beogradu. Na kružnom toku nema gužvi, dok je u Ulici Jurija Gagarina sporije kretanje iz starog dela grada, dok je progodno u suprotnom smeru.

Sudeći po broju ljudi na ulicama i u gradskom prevozu, čini se da koronavirus nije sprečio Beograđane da obave novogodišnje kupovine.

Foto: B92

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=12&dd=24&nav_category=12&nav_id=1785870

Guzve su poslednjih godina KATASTROFALNE bez obzira na doba dana ili godine,praznika! TO JE STRSNO , ne pamtim kada je ovako bilo poslednjih par godina, 5 godina... Sve se vise stanova gradi,ljudi dolaze "na privremeni rad",kupuju se krsevi od auta i pretrpava se grad...

Put od skoro 4km od centra Zemuna do Altine sam pre mesec dana presao za vise od pola sata! gde mi inace ne treba duze od 15ak minuta ! Pitam se gde svi ti ljudi idu,a navodno se nema posla,para i slicno... STRASNO!

Guzve su poslednjih godina KATASTROFALNE bez obzira na doba dana ili godine,praznika! TO JE STRSNO , ne pamtim kada je ovako bilo poslednjih par godina, 5 godina... Sve se vise stanova gradi,ljudi dolaze "na privremeni rad",kupuju se krsevi od auta i pretrpava se grad...

Put od skoro 4km od centra Zemuna do Altine sam pre mesec dana presao za vise od pola sata! gde mi inace ne treba duze od 15ak minuta ! Pitam se gde svi ti ljudi idu,a navodno se nema posla,para i slicno... STRASNO!
U pravu si...
Ja sam u oktobru pre stigao od Novog Sada do ulaska u Zemun,nego kroz Zemun i NBG do Usca.Jos nije bio spic,i nije bilo nikakvog udesa ili zastoja...

U pravu si...
Ja sam u oktobru pre stigao od Novog Sada do ulaska u Zemun,nego kroz Zemun i NBG do Usca.Jos nije bio spic,i nije bilo nikakvog udesa ili zastoja...

pa da... no hate, ali brate mnogo je! Izgradnjom stanova samo prave problem... Ljudi dolaze, a infrastrukture nigde! e onda, Autobusi kad krenu pa zakrce raskrsnicu pa to je show, secam se skoro , sam deonicu od 200m prelazio 10 minuta, na svakih 10ak sekundi se ukljuci crveno svetlo! ma idi bre!

uvek gledam da izbegnem novogodisnje guzve..par poklona za par prijatelja i najblize sam odavno vec kupila i upakovala ,
za ostalo nemam potrebu da kupujem u guzvi , sve kupim ranije sto mogu i sto mi treba..i kada moram u grad izbegavam špiceve
mada jos uvek nema velikih saobracajnih guzva, juce sam isla na novi beograd i saobracaj je bio uobicajen i bez zastoja

Ova godine nije ni senka prethodnih za sada po gužvi i krkljancu. Kao neko ko živi blizu popularnog šoping odredišta na nbg-u mogu direktno da uporedim
Otprilike sutra i prekosutra očekujem baš udarno da bude ali nema šanse da bude kao u normalna praznična vremena. Sama činjenica da u 4-5 popodne možeš naći parking u "širem" kraju sve jasno govori :lol: To je bio SF od 20.12.-08.01
Dobro,pomaže i što sad naplaćuju :rotf:

Ali stvarno....ni senka.

Back