NOVO PREPUCAVANJE U SAVEZU ZA SRBIJU: Gordana Čomić odbrusila Bošku i Dverima!

• Začetnik teme Začetnik teme Ortar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mda...dveri bi se sutra povukle ako je to uslov da novi sad izađe na ulice, ali naravno da neće jer onom smeću u novom sadu itekako odgovara ova vlast
Vidi ja slucajno zivim u tom gradu a za to smecer dojida ti pokazemo ko je smece...nube jedan..Ljudi su iz;lazili svakog petka mesecima...I onda kad su shvatili da Bosko preuzima sve zasluge a pritom Novosadjani se generalno ne slau s tako radikalnim likovima...Da ne upotrebim tezi izraz..

Vidi ja slucajno zivim u tom gradu a za to smecer dojida ti pokazemo ko je smece...nube jedan..Ljudi su iz;lazili svakog petka mesecima...I onda kad su shvatili da Bosko preuzima sve zasluge a pritom Novosadjani se generalno ne slau s tako radikalnim likovima...Da ne upotrebim tezi izraz..
ćuti mali, ne kači se sa ozbiljnima
ns je leglo najvećeg ološa, krimosa, švercera, autonomaša i naravno, liberalne bagre
kao šatro vi se nešto bunite...ko se bre buni? pa vama je vučić i keva i ćale

Гордана Човић је ветеран борбе против Црно Црвене Уније.

Зато је заслужила Златни Мелос.
To i tišti ove soon-to-be-lustrated smradicals.

Oltar i Patkar svaki dan pokušavaju da zadrže rejting Demokratske Strukture (D.S.)

Koji je, ali, nezadrživim.

ćuti mali, ne kači se sa ozbiljnima
ns je leglo najvećeg ološa, krimosa, švercera, autonomaša i naravno, liberalne bagre
kao šatro vi se nešto bunite...ko se bre buni? pa vama je vučić i keva i ćale
E majmune ajd pali od mene. Cu ne kaci se sa ozbiljnima..?Dodji mi u NS ajde..a BG je 100x gori od NS u svakom smislu...

Back