TORQUEMADA
Aktivan član
- Poruka
- 1.819
Juce sam presao nasu,makedonsku i grcku granicu.nasi i grci se zaebavaju na racun gripa...dok,makedonci sa prilicnom dozom panike pregledaju auto sa 1.5m udaljenosti(oni mi jedino i otvaraju auto u zadnjih 10 god) sa maskama na licu i rukavicama.dok policajac na ruci kojom uzima pasos takodje nosi rukavicu.informativno,pitah za situaciju.i rekose mi da u grckoj vec ima 5 slucajeva gripa.medjuti, evo me vec dva dana u grckoj i poneko spomene grip,kao mogucnost da utice na tur. sezonu zbog americkih turista.u informativnim emisijama,samo kratak bilans gde ima zarazenih-nista posebno se ne komentarise.tako je bilo i sa pticama....neko se oslobodio zaliha vakcina,kojima istice rok ove godine i maznuo lovu(grcka verzija za pojavu gripa).nismo mali deca,....sad,kome je do panike....izvolite.hoce neko da mu ponesem tamiflu i slicno,ima ga u apoteci koliko hocete...
![]()
ко је највише зарадио од продаје вакцина?американци?
medjuti, evo me vec dva dana u grckoj i poneko spomene grip,kao mogucnost da utice na tur. sezonu zbog americkih turista.u informativnim emisijama,samo kratak bilans gde ima zarazenih-nista posebno se ne komentarise.tako je bilo i sa pticama....neko se oslobodio zaliha vakcina,kojima istice rok ove godine i maznuo lovu(grcka verzija za pojavu gripa).nismo mali deca,....sad,kome je do panike....izvolite.hoce neko da mu ponesem tamiflu i slicno,ima ga u apoteci koliko hocete...