Novi virus H1N1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce sam presao nasu,makedonsku i grcku granicu.nasi i grci se zaebavaju na racun gripa...dok,makedonci sa prilicnom dozom panike pregledaju auto sa 1.5m udaljenosti(oni mi jedino i otvaraju auto u zadnjih 10 god) sa maskama na licu i rukavicama.dok policajac na ruci kojom uzima pasos takodje nosi rukavicu.informativno,pitah za situaciju.i rekose mi da u grckoj vec ima 5 slucajeva gripa.:hahaha:medjuti, evo me vec dva dana u grckoj i poneko spomene grip,kao mogucnost da utice na tur. sezonu zbog americkih turista.u informativnim emisijama,samo kratak bilans gde ima zarazenih-nista posebno se ne komentarise.tako je bilo i sa pticama....neko se oslobodio zaliha vakcina,kojima istice rok ove godine i maznuo lovu(grcka verzija za pojavu gripa).nismo mali deca,....sad,kome je do panike....izvolite.hoce neko da mu ponesem tamiflu i slicno,ima ga u apoteci koliko hocete...:worth:

ко је највише зарадио од продаје вакцина?американци?

Stvar je kao u onoj priči o dečaku pastiru i seljacima: dečak se dva puta šalio, vikao: "Vuk, vuk!" Seljaci dođu, vide da nema vuka oba puta i odu. Treći put, kad je vuk stvarno došao, on je to vikao, ali mu niko nije verovao, i vuk pokolje celo stado. Bojim se da se naša, a i vlast drugih zemalja, prema narodu ponašala kao pastir prema seljacima i ovcama. Tj., sada da se i pojavi neka pandemija, odnosno, čak i da je neko namerno plasira, mnogi neće verovati. Ni ja ne verujem, nisam video neke dokaze da je toliko kritično...

a virus je bas mutirao da napada samo zdrave ljude u periodu od 20-50 godina, jer slucajno su oni i najveci radnici, vojnici itd. Bas cudno.MIslte o tome.

eto rešenja za svetsku krizu...pola planete pošalješ na "bolovanje" a četvrtku u grob:per:
sad se valja baciti na otvaranje apAteeeeka i pogrebnih službi:super:
m03.jpg

Poslednja izmena:
Nećeš verovati ali je suština upravo u tom "jačem" imunitetu...Eto, ako meni ne verujete pitajte Predraga Kona, on to lepo objasnio:(

Хахахаха невероватно нелогично. Онај ко има јачи имунитет лакше се зарази од оног са слабијим. Каква поремећена логика. Ако је то тачно што тај мајмун каже(уствари понавља оно што кажу богови из СЗО) онда ће морати да нам појасне и дају праву дефиницију имунитета и имуног система пошто ова садашња у том случају не важи.

Тај вирус напада младу популацију чији родитељи не могу више да имају децу.

Сада је могуће направити вирус који напада само одређену расу а исто тако и одређену старосну групу.

...postoje virusi koji uzrokuju sterilitet...negde oko 10% bele populacije nema protein koji dozvoljava virusu aids-a da ih zarazi koliko god bili izlozen virusu... o ovom virusu se skoro nista ne zna... kako god da se ovo zavrsi stiven hoking kaze da ce covecanstvo nestati do kraja ovog milenijuma ili zbog atomske bombe ili zbog virusa...kao jedini spas nam je da se iselimo sa zemlje

Ali ovaj virus, po mišljenju našeg kolege Srbende, cilja samo decu čiji roditelji više ne mogu da rađaju... :( Kako je ovo strašno... Možda je i TO neki novi virus?

"Тај вирус напада младу популацију чији родитељи не могу више да имају децу."

Постоје реченице које се могу протумачити на 2 начина. Једна од њих је и ова моја.

Први начин је да вирус напада децу чији родитељи не могу да имају више деце...одн.ти родитељи су престари да би имали другу децу...могу да имају али су престари и то је много ризично због даун синдрома.Јер ако ја имам 25 моја мама има најмање 50.

Други начин тумачења који је мање логичан али неким особама који немају логику изгледа сасвим о.к. је да вирус напада децу чији су родитељи стерилни.
Таквим особама вероватно логично изгледа и обашњење нашег невероватног доктора који наступа на б92 и преноси само оно што СЗО каже.ПРЕНОСИ дакле верује,јер он то није доказао.

Pa kad se nisi dobro.... Odrazio. :lol:
Vidiš li šta si tamo pisao? Ne umeš ni rečenicu lepo da formulišeš, a nekakav ''ultra'' si!
Pazi izjavu:
Tај вирус напада младу популацију чији родитељи не могу више да имају децу.

Hmm... majmun kažete...

Majmuni imaju problem jer ne znaju da čitaju, mi naprotiv.. pa internet, pa ovo-ono.. evo opisan je taj jači-imunitet-veći-problem fenomen

http://en.wikipedia.org/wiki/Cytokine_storm

То што си дао пример не може да се уклопи у моју причу...то је нешто сасвим друго.
То је синдром одн.он се дешава код неких људи...не постоје вируси који би код свих људи изазвали такву реакцију...али сад изгледа постоје
Деф: Имунитет-способност организма да се одупре болести
Јачи имунитет већа способност.

Ако је којим случајем јачи имунитет мања способност одупирања,онда се то не може назвати имунитетом ,па је мањи имунитет уствари ИМУНИТЕТ.
Онда је деф. следећа:Имунитет је способност организма да се не одупире болести јер одупирањем болест напредује. Ето...па сад ко то прогута ******

Ali ovaj virus, po mišljenju našeg kolege Srbende, cilja samo decu čiji roditelji više ne mogu da rađaju... :( Kako je ovo strašno... Možda je i TO neki novi virus?

Neko me je tražio? :lol: :lol:

Ima li neko neku noviju informaciju ili šta?

Slušao sam nešto malo Kona i on je pominjao neke lekoiće za smanjenje imuniteta, ali sa smanjenjem imuniteta organizam će biti podložan drugim bolestima?:think:

Poslednja izmena:
Tu je jasna stvar, ali ono tvoje je apsolutni pogub od izjave. :thumbdown:

Али сад ти је јасно шта сам хтео том реченицом да кажем...
Кад вирус убија он убије најслабије онд.маторце али њихова деца преживе и наставе даље.
Овако побије децу а маторци не могу више да имају децу и за 20г пустиња

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back