Novi virus H1N1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...mnogo smo se osilili i mnogo nas ima.... unistavamo i arcimo ovu planetu kao da ne postoji sutra, ko zna koliko vrsta zivota svaki dan nestaje sa lica zemlje, ako se majka priroda okomi na nas gotovi smo - vec je naucila da se secka po laboratorijama i da koristi avione

...mnogo smo se osilili i mnogo nas ima.... unistavamo i arcimo ovu planetu kao da ne postoji sutra, ko zna koliko vrsta zivota svaki dan nestaje sa lica zemlje, ako se majka priroda okomi na nas gotovi smo - vec je naucila da se secka po laboratorijama i da koristi avione

Замолио бих те да говориш у једнини.Ја не уништавам а такође ни други прости људи.
Уништавају буржуји и заболе их за планету они и овако имају спремљене подземне бункере за случај опасности.

Замолио бих те да говориш у једнини.Ја не уништавам а такође ни други прости људи.
Уништавају буржуји и заболе их за планету они и овако имају спремљене подземне бункере за случај опасности.

...nemoj da se separatises ... dok peres zube tece ti voda iz slavine a uskoro je nece biti ni za pice

Neko me je tražio? :lol: :lol:

Ima li neko neku noviju informaciju ili šta?

Slušao sam nešto malo Kona i on je pominjao neke lekoiće za smanjenje imuniteta, ali sa smanjenjem imuniteta organizam će biti podložan drugim bolestima?:think:

Лекови за смањење имунитета???

Дакле и то је један од начина да постигну златну милијарду?

Ајде да не помислите да сам теоретичар завере, али ово око смањивања имунитета је веома опасно, помислите само на последице...

Изгледа да наша влада не пропушта ниједну шансу, па ни мексички грип, да нам науди, питам се само да ли су тога свесни?

П.С. Ко је тај Кон?

:lol: Predrag Kon -epidemiolog
kon-1.jpg

iiiiii......

:lol:virusčić...
B00528_H1N1_flu_blue_sml-1.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam da li ste čuli kako Meksikanci danas izjavljuju kako, eto, nije taj virus baš toliko smrtonosan:dontunderstand:...kao, nisu svi umrli od njega, neki su i od običnog gripa....strašno:eek: Poigravaju se sa čitavim svetom ,a sa svojim građanima tek! Sada, kad im je turistička sezona pred krahom, neko genijalan se setio da opovrgne strahotnu priču koju su do juče, svaki dan po ceo dan jodlali:rtfm:
Btw, hvala Bogu pa stvar ipak jenjava....ako je ikad i bilo....to što je bilo...nešto:cool:

Ne znam da li ste čuli kako Meksikanci danas izjavljuju kako, eto, nije taj virus baš toliko smrtonosan:dontunderstand:...kao, nisu svi umrli od njega, neki su i od običnog gripa....strašno:eek: Poigravaju se sa čitavim svetom ,a sa svojim građanima tek! Sada, kad im je turistička sezona pred krahom, neko genijalan se setio da opovrgne strahotnu priču koju su do juče, svaki dan po ceo dan jodlali:rtfm:
Btw, hvala Bogu pa stvar ipak jenjava....ako je ikad i bilo....to što je bilo...nešto:cool:

Ma nista nije bilo....Dosao Husein Obama u Mexiko...rekao predsedniku i zvanicnicima istog da ce da lansiraju pricu o nekom novom opakom virusu iz Mexika....njihov ministar za zdravstvo se usprotivio ...CIA ga smaknula.....ostali se utrtili i eto price o gripu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back