Novi TV Turnir "Krstarica Championships Doubles"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veronica Mars & Keith Mars (Veronica Mars) - pošto se glasa ipak za parove a ne za serije
Derek 'Del Boy' Trotter & Rodney Trotter (Only Fools and Horses) [4] - prijatno je iznenađenje što su Sylar i Elle stigli tako daleko, ali ruku na srce, braća Trotter jedini ovde zaista zaslužuju titulu, posebno što su ostali legendarni parovi kao Morticia i Gomez, Mulder i Scully, Kirk i Spock, ispali mnogo ranije

tek sam sad videla za ovaj turnir,a pregledala sam sad sve stranice i svidja mi se.sad'cu i ja da glasam,ako nije problem(kao sto je bio na predhodnim stranama....)

Veronica Mars-pocela sam da gledam,nije losa...
Only Fools and Horses-obozavam ih!
Naravno da nije problem, svako može da se uključi i glasa. Na prethodnim stranama je bio problem zbog kopiranja glasova i mogućih prevara. Ne daj bože da sad ispadne da kao imamo neki elitni kurg glasača i ne dozvoljavamo nikom drugom da glasa. :eek:

FINALE

James „Sawyer“ Ford & Hugo „Hurley“ Reyes (Lost) [3]
r27r51.jpg
vs
Derek 'Del Boy' Trotter & Rodney Trotter (Only Fools and Horses) [4]
mujwyf.jpg

:roll: I to posle tolikog pljuvanja po drugima zbog pokusaja varanja?:thumbdown:

Idemo ponovo:

POLUFINALE
rezultati

Match 1
Veronica Mars & Keith Mars (Veronica Mars) vs James „Sawyer“ Ford & Hugo „Hurley“ Reyes (Lost) [3] 5:7

Match 2
Derek 'Del Boy' Trotter & Rodney Trotter (Only Fools and Horses) [4] vs Sylar & Elle Bishop (Heroes) [19] 6:6 (2:3)

FINALE

James „Sawyer“ Ford & Hugo „Hurley“ Reyes (Lost) [3]
r27r51.jpg
vs
Sylar & Elle Bishop (Heroes) [19]
6nzh2s.jpg

Sylar & Elle Bishop (Heroes)

...ne sumnjam u regularnost ove promene, samo moram da dodam (sto neko vec pomenu ranije) da su Del Boy i Rodni u sustini jedine prave zvezde u zavrsnici ovog turnira, mislim da su zasluzili da pobede....ali to je ipak subjektivno misljenje - ocigledo da vecina ovde vise ceni neke prolazne likove iz aktuelnih serija. (da me ne shvatite pogresno - gledam i Heroje i Lost i jako volim obe serije...ali ljudi - Del Boy i Rodney su ipak Del Boy i Rodney i bice legende i za 100 god. sigurno :mrgreen: )

Ohoho, svašta se ovde izdešavalo, ne bi me iznenadilo da se ispostavi da postoji još klonova :mrgreen: Ovo dovodi u pitanje i rezultate mečeva nekoliko rundi unazad, a i primetila sam da se saya93 uglavnom pojavljivala ovde kada je Veronica Mars bila u kombinacijama. Ali šta da se radi...:neutral:

Glasala bih za Rodnija i Dela da su prošli, zato što se slažem da su oni u suštini jedini "pravi" par koji je ostao u ovoj fazi turnira. A ovako, oba para koja su se našla u finalu su za mene iznenađujuće daleko dogurali. U ovom slučaju glasaću za drugare James „Sawyer“ Ford & Hugo „Hurley“ Reyes (Lost).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back