Novi TV Turnir "Krstarica Championships Doubles"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar ti dosad nije postalo jasno da niko ne prolazi sigurno, i da uvek treba glasati za one za koje hoces da prodju?

Sylar & Elle Bishop (Heroes) [19]

Nije sad da ja nisam hteo da prodju Elle i Sylar. Del i Rodney su vise zasluzili da pobede, ali su mi Elle i Sylar simpaticni. Mislio sam da necu poremetiti odnos snaga ako popustim malo i glasam za Elle i Sylara.

Eto i sad treba da me pece savest zato sto se anya klonirala i glasala za veroniku dva puta, a po jednom za Dela i Elle. I sto bi se sada skinuli samo jedni glasovi, a ne i drugi. I ko je tu ciji klon saya anyin ili anya sayin. Mislim da je moglo i drugacije da se presudi ili ponovo da se glasa.

Nije sad da ja nisam hteo da prodju Elle i Sylar. Del i Rodney su vise zasluzili da pobede, ali su mi Elle i Sylar simpaticni. Mislio sam da necu poremetiti odnos snaga ako popustim malo i glasam za Elle i Sylara.

Eto i sad treba da me pece savest zato sto se anya klonirala i glasala za veroniku dva puta, a po jednom za Dela i Elle. I sto bi se sada skinuli samo jedni glasovi, a ne i drugi. I ko je tu ciji klon saya anyin ili anya sayin. Mislim da je moglo i drugacije da se presudi ili ponovo da se glasa.
Pa i ovako je bilo vrlo gusto, nije kao da je rezultat već bio odlučen.

Ja volim Sylara i Elle i bilo mi je drago što su tako daleko prošli, ali kad je došlo do završnice, mislim da nisu zaslužili da budu u finalu (a to važi i za Sawyera i Hurleya). Rezultati turnira su generalno vrlo iznenađujući. Mnogo logičnije bi bilo da su se u završnici našli legendarni dvojci koji "nose" svoje serije, tipa Del i Rodney, Mulder i Scully, Morticia i Gomez, Kirk i Spock, itd. Umesto toga imamo par koji je kao takav postojao tek u nekoliko epizoda (uz neka problematična scenaristička rešenja, koje su izvukli glumci talentom i hemijom) da bi zatim scenaristi dotične serije odlučili da se pretvaraju kao da taj zaplet uopšte nije postojao, i par čije je prijateljstvo samo jedna od mnogobrojnih sporednih tema u seriji koja ima gomilu likova i koja ni su seriji ne zauzima neko naročito istaknuto mesto.

:roll: I to posle tolikog pljuvanja po drugima zbog pokusaja varanja?:thumbdown:

Idemo ponovo:

POLUFINALE
rezultati

Match 1
Veronica Mars & Keith Mars (Veronica Mars) vs James „Sawyer“ Ford & Hugo „Hurley“ Reyes (Lost) [3] 5:7

Match 2
Derek 'Del Boy' Trotter & Rodney Trotter (Only Fools and Horses) [4] vs Sylar & Elle Bishop (Heroes) [19] 6:6 (2:3)

FINALE

James „Sawyer“ Ford & Hugo „Hurley“ Reyes (Lost) [3]
r27r51.jpg
vs
Sylar & Elle Bishop (Heroes) [19]
6nzh2s.jpg

Na sve ovo mogu samo da uradim ovo :eek:
Totalno sam sokirna da bih nastavila glasanje. Ipak, ovo je smesno :roll:

ne necu se odreci svog glasa! nemam nikakve klonove, @saya93 mi je sestra mladja napravila je nalog preko mog mejla jer nema svoj, a obozhava VM i zato je samo tad dolazila inache ne zna za 90% ostalih serija... ja sam htela da udjem preko njenog naloga da izbrishem poruke, al joj nisam znala shifru... shta se lozhite ljudiiiiiiiii, ALOOOO, bash ja neam pametnija posla nego da to radim ajde molim te, preti mi avgust ja cu ovde da se zajebavam sa tim, shta vam je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znachi ne verujem!!!!!!!!!!!! necu da popustim, jer nemam razlog!!!!

Takav je zivot...:hahaha::rotf:

Da, možeš da budeš srećan, ima vas dosta, možete da osnujete klub.

Posle tolikih gluposti koje su se ovde desile, nemam neku želju da objavljujem pobednike, pošto je turnir na kraju ispao prilično besmislen. Koliko vidim to tzv. rezultatima, pobedili su Sylar i Elle. Ako neko drugi hoće zvanično da objavljuje, neka izvoli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back